COMPLETUL CURTII DE APEL BUCURESTI A DECIS JOI CONDAMNAREA LA INCHISOARE A JUDECATOAREI GEANINA TERCEANU,IOAN SI VICTOR BECALI,CRISTIAN BORCEA IN DOSARUL TRANSFERURILOR!,DECIZIA NU ESTE DEFINITIVA!

24 nov.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi condamnarea la închisoare a judecătoarei Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, Ioan şi Victor Becali, Cristian Borcea în dosarul Transferurilor.

Decizia nu este definitivă.

Pentru luare de mită, Terceanu a primit cinci ani şi şase luni de închisoare, Ioan Becali a fost condamnat la o pedeapsă contopită de 7 ani şi 4 luni ani de închisoare pentru dare de mită, Victor Becali – cinci ani şi opt luni, Cristian Borcea – 7 ani şi 10 luni pentru dare de mită în dosarul

În cazul lui Ioan Becali, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat eliberarea condiţionată din dosarul Transferurilor. Decizia nu este executorie.

Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi, pe 20 noiembrie, judecătoarea fiind acuzată că a luat 220.000 de euro mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, pe 24 februarie 2009, judecătorul la acea vreme Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor de fotbalişti, cauză în care Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi cinci oameni de fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpaţii trimişi în judecată în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste zece milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

În urma investigaţiilor, procurorii DNA au stabilit că, pentru a pronunţa această soluţie de achitare, Geanina Terceanu a primit de la inculpaţii Ioan şi Victor Becali şi de la suspectul Cristian Borcea, în mai multe tranşe, suma totală de 220.000 de euro, începând din aprilie 2009 şi până în mai 2012.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: