GAULEITERUL NAZIST,KLAUS WERNER JOHANNIS,CARE SI CAND ERA PRIMARE DE SIBIU NU PARTICIPA LA ZIUA NATIONALA DE 1 DECEMBRIE A ROMANIEI,IAR DUPA EPISODUL TRAGICCOLECTIV NU A CATADCSIT SA PARTICIPE LA 1 DECEMBRIE DE ZIUA NATIONALA,DAR A CIOCNIT CUPE CU SAMPANIE LA INVESTIREA GUVERNULUI SAU CIOLOS-SOROS,SE CREDE MOSIERUL IOBAGILOR ROMANI SI DA ORDIN PRIN COZILE SALE DE TOPOR (VEZI MADALINA PUSCALAU ,FOSTA ANTENA 3,FOSTA B1,DAR CU DOBROVOLSKI ,AMIC CU JOHANNIS) SI INTERZICE PARTICIPAREA DE ZIUA NATIONALA DE 1 DECEMBRIE A LUI CALIN POPESCU TARICEANU,LIVIU DRAGNEA,VICTOR PONTA!,ACEST CONDAMNAT PENAL KLAUS CREDE CUMVA CA ESTE ZIUA SOATZEI SALE PENALA CARMEN LAZURCA!

24 nov.

Președintele Klaus Iohannis va organiza, pe 1 Decembrie, o recepție fastuoasă la Palatul Cotroceni, unde vor fi 600 de invitați, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Imagini pentru IOHANNIS,TARICEANU,DRAGNEA,PONTA POZE

 

 

Dobrovolschi a precizat că la această recepție nu vor fi invitați oameni cu probleme penale sau condamnați penal. În această ipostază se află liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1269279646428030%2F&show_text=0&width=400
Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: