LA ORDINUL GAULEITERULUI NAZIST,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS AL CARUI SEF DE CAMPANIE LA PREZIDENTIALELE DIN 2014 A FOST ,VAMESUL PENAL VASILE BLAGA AJUNGE DIN NOU IN FATA PROCURORILOR!

24 Noi

 

Fostul ministru al Administrației și Internelor, Vasile Blaga, va fi nevoit să se prezinte în fața procurorilor. Organele de cercetare penală au fost sesizate de către Corpul de Control al premierului Dacian Cioloș în privința unor cheltuieli efectuate în scopul înlăturării pagubelor provocate de cele două valuri de inundații din anul 2005.

 

Imagine similară

Potrivit unei sinteze publicate pe site-ul control.gov.ro, Corpul de control al premierului a efectuat un control la Ministerul Administrației și Internelor (MAI), entitate publică cu atribuții în legătură cu utilizarea sumelor alocate din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru decontarea/finanțarea cheltuielilor efectuate în scopul înlăturării pagubelor provocate de cele două valuri de inundații din anul 2005, în cadrul proiectelor „Lucrări de refacere pentru redarea în circulație a drumului de acces la amplasamentul Rotunda” și „Lucrări de consolidare la obiectivul pod de beton armat pe DJ 119 KM 43 + 066, comuna Gura Văii”, din județul Bacău.

Sursa citată menționează că raportul de control a fost transmis la Cancelaria premierului, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Curtea de Conturi, Consiliul Județean Bacău, Consiliul Local Gura Văii, județul Bacău, și la organele de cercetare penală, informează Agerpres.

În anul 2005, Călin Popescu Tăriceanu deținea funcția de premier, iar Vasila Blaga era șeful Administrației și Internelor.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: