O FAMILIE DIN MAREA FAMILIE A MILIARDARULUI AMERICAN ,EVREU DE ORIGINE UNGUREASCA GYORGY SCHWARTZ.UASCERISTUL VLAD ALEXANDRESCU,”OMUL NOU „A LUI CEAUSESCU IL ATACA PE MAESTRUL FLORIN ZAMFIRESCU,PENTRU A-SI APARA SOATA SA RALUCA ALEXANDRESCU ABONATA LA BANII LUI GEORGE SOROS!

24 Noi

Actorul Florin Zamfirescu probabil se întreabă şi acum de ce fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, candidat al USR la aceste alegeri, a sărit în sus cînd l-a auzit vorbind despre finanţările lui Soros. Mai oferim încă o explicaţie: şi Raluca Alexandrescu, soţia fostului ministru, s-a înfruptat din aceşti bani, fiind trimisă doi ani la rînd de către „Open Society Institute chiar la Budapesta, ţara de origine a lui Soros! Informaţia apare chiar în CV-ul Ralucăi Alexandrescu:


După cum se vede, Raluca Alexandrescu a beneficiat de două finanţări ale fundaţiei „Open Society Institute”, care aparţine grupului de fundaţii ale lui George Soros:

– în 2003, ca TP Fellow dans le Civic Education Project

– în 2004, ca AFP Fellow, aupres de HESP.

Şi asta în timp ce Raluca Alexandrescu, conform propriului CV, într-un adevărat exerciţiu de ubicuitate, era, în acelaşi timp:

– Doctorand al Universităţii din Bologna între 2003-2007

– Doctorand al Universităţii din Bucureşti între 2002-2008

– Asistent la Facultatea de Ştiinţe politice a Universităţii din Bucureşti în 2003!

Cu titlu informativ, precizăm, din aceeaşi sursă, că Raluca Alexandrescu este membru al Colegiului „Noua Europă”, patronat de Andrei Pleşu şi este colaborator al revistelor „Dilema veche”, condusă de acelaşi Andrei Pleşu, şi „22”, editată de „Grupul de Dialog Social” (GDS), unde soţul ei, Vlad Alexandrescu, face parte din Colegiul Director. După cum am mai scris aici, „GDS” a fost înfiinţat în 1989 de către Silviu Brucan cu finanţare de la Fundaţia George Soros.


Putem spune astfel că familia Vlad şi Raluca Alexandrescu face parte, la modul cel mai propriu, din marea Familie a Fundaţiilor lui George Soros! Reţeaua Soros s-a întins în România atît de mult în aceşti ani de la Revoluţie, încît este aproape imposibil ca beneficiarii să fie identificaţi în totalitate. Practic, ei sînt peste tot.

Inclusiv la Cotroceni, unde consilier este chiar reprezentanta personală a lui George Soros în România, Sandra Pralong, şi la Guvern, unde însuşi Prim-ministrul Dacian Cioloş face parte din Fundaţia „Friends of Europe”, finanţată tot de miliardarul american.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: