TRAIAN BASESCU,CARE A PRIMIT INVITATIE DE A PARTICIPA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI DE 1 DECEMBRIE LE DA LOVITURA DE GRATIE TANDEMULUI PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS & ALINUTZA GORGHIU-ISAAK,INDEMNAND LA „NONCOMBAT „BASISTII SI RAMURA PEDELISTA DIN PNL,IN FAVOAREA PMP!

24 Noi

 

Imagini pentru IOHANNIS,BASESCU,GORGHIU POZE

 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie pentru un loc în Senatul României, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Miercuri, liderul PMP a făcut un apel, pe Facebook, la electorii fostei formațiuni politice PDL. Fostul șef de stat le-a cerut susținorilor PDL să-i fie aproape, dat fiind că fosta fracțiune politică nu ar avea nimic în comun cu Alina Gorghiu și cu partidul pe care aceasta îl dirijează: PNL.

La luptă, „băsişti”, LA LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA sau PDL-işti, veniţi acasă!

Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar.

Spiritul PD-ului îl regăsiţi în PMP. Aveţi, deci, cu cine vota. Nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, „băsişti”!

Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de două ori Primar General, şi de două ori Preşedinte al României.

Mai ajutaţi-mă o dată să construiesc un partid pentru România”, a scris fostul președinte al României pe Facebook.

Vă reamintim că unii politicieni ce au fost membri reprezentativi ai PDL fac acum parte din PNL, candidând în această iarnă pentru un loc în Parlamentul României.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: