DECLARATII EXPLOZIVE IMPOTRIVA REGIMULUI POLITIENESC TRAIAN BASESCU:FOSTUL MINISTRU AL AGRICULTURII,TRAIAN DECEBAL REMES DESPRE CIOLOS,OMUL LUI BASESCU”JULIEN CEL MIC BUN DE NIMIC”,CARE L-A INFUNDAT IN PUSCARIE CU DOSARUL „TELEPATIA”PE DAN VOICULESCU !

25 Noi

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a susținut, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, că doi politicieni din anturajul lui Traian Băsescu au venit la cabinetul său de ministru și i-au cerut să se constituie parte civilă în dosarul în care a fost condamnat Dan Voiculescu

”Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hârtie scrisă, ci niște trimiși ai lui Traian Băsescu. Mi s-a cerut să mă constitui păgubaș pe o valoare, fără să mi se spună pe ce valoare, calculată de nu știu cine, ulterior. Le-am spus că eu am fost ministru al Finanțelor, știu că toate interesele Guvernului român sunt reprezentate de Ministerul Finanțelor, ceea ce pretindeți voi că e furt al lui Voiculescu nu e în proprietate, nu a fost în proprietate și nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hârtii de care să îmi fie rușine”, a spus Decebal Traian Remeș.

Remeș a refuzat să le dea numele celor doi politicieni, însă a precizat că erau membri PDL, deputați în Parlamentul României în perioada în care era ministru al Finanțelor.

”Nu au venit împreună, dar al doilea știa de vizita primului”, a mai precizat Decebal Traian Remeș.

Realizatorii emisiunii au susținut că unul dintre cei doi foști PDL-iști care l-au vizitat pe Decebal Traian Remeș a fost Adriean Videanu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: