URA FATA DE NEAMUL ROMANESC,L -AU FACUT PE NAZISTUL LUTERAN KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”,SA NU PARTICIPE LA EVENIMENTUL ORGANIZAT DE PATRIARHIA ORTODOXA CU OCAZIA SARBATORIRII A 150 DE ANI ,DE LA PRIMA CONSTITUTIE,DE CATRE CCR SI PARLAMENT!

25 Noi

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la evenimentul organizat la Patriarhie cu ocazia sărbătoririi a 150 de ani de la prima Constituție, de către Curtea Constituțională și Parlament.

Potrivit unor surse, motivul ar fi opiniile diferite în ceea ce privește Coaliția Familiei, scrie b1.ro.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a confirmat, joi, absența președintelui, dar spune că „Ziua Constituției este pe 8 decembrie, iar domnul Președinte Klaus Iohannis va fi prezent la Curtea Constituțională pe data de 8 decembrie, prilej cu care va susține și o alocuțiune.”

Trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Constituţiei şi precizarea clară că o căsătorie este o uniune între o femeie şi un bărbat.
În timp ce Patriarhia susţine demersul Coaliţiei pentru Familie, preşedintele Iohannis a declarat că el este adeptul toleranţei şi consideră ca fiind „greşită” calea „fanatismului religios” şi a solicitărilor ultimative.

„Propunerea de amendare a Constituţiei nu reprezintă „o solicitare ultimativa”, ci o chemare firească la exprimarea democratică a voinţei cetăţenilor cu privire la una dintre valorile fundamentale ale societăţii, familia. Solicitarea are ca scop principal protejarea familiei, a părinţilor şi a copiilor, şi nu condamnarea altor persoane”, a fost răspunsul Patriarhiei.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: