LIDERUL PMP,TRAIAN BASESCU A TRECUT SAMBATA ,LA ORELE 9,28 PRIN PUNCTUL DE FRONTIERA DE LA ALBITA PENTRU A INTRA DIN „TARA MEA”IN „TARA MEA!”

26 Noi

Liderul PMP Traian Băsescu scrie, pe Facebook, că sâmbătă dimineaţă, la ora 9.28, prin punctul de frontieră de la Albiţa a intrat în Republica Moldova, pentru prima dată şi ca cetăţean al acestei ţări.

”La ora 09.28, prin punctul de frontiera Albiţa am intrat în Republica Moldova, pentru prima dată şi ca cetăţean al acestei ţări. Altfel spus, am trecut frontiera din ţara mea în ţara mea”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu are programată, la ora 11.00, la Filarmonica din Chişinău, o întâlnire cu cetăţeni români din Republica Moldova, pentru susţinerea PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Este ”o întrunire cu cetăţeni care vor vota. Cu cetăţeni români, pentru că acolo am şi de susţinut un candidat al nostru. Numai cu cei care votează şi plec imediat înapoi”, a spus Traian Băsescu despre vizita la Chiuţinău, în interviul acordat săptămâna aceasta agenţiei News.ro.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: