LIDERUL PSD LIVIU DRAGNEA: „1 DECEMBRIE NU ESTE NICI ZIUA LUI JOHANNIS SI NICI A LUI CIORDAS!”

26 Noi

 

Dandu-si seama de urmarile politice ale hotararii de la Alba Iulia, sasii din Transilvania au hotarat la Medias pe data de 8 ianuarie 1919 sa se considere membrii ai „imperiului roman’. La fel au facut si svabii din Banat care, intrunindu-se la Timisoara in ziua de 10 august 1919.

Liviu Dragnea a declarat că Iohannis a făcut o greșeală uriașă prin refuzul de a invita la recepția de 1 Decembrie persoane cu probleme penale. În opinia liderului PSD, președintele României a confundat ”politica cu națiunea”.

”Eu nu ştiu cine l-a sfătuit să facă această greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la ziua naţională. În cazul acesta a confundat politica cu naţiunea. 1 decembrie nu este nici ziua lui Iohannis, nici al lui Cioloş, nici a PNL şi USR, este sărbătoarea conştiinţei naţionale. Orice român are dreptul şi trebuie să se bucure de ziua naţională. Aici nu se pot pune restricţii. Cine l-a sfătuit să facă această mişcare greşită nu ştiu, dar asta este”, a declarat Dragnea, penru Realitatea TV.

El și-a manifestat speranța că, după 11 decembrie, Klaus Iohannis și toate partidele vor înțelege că un război politic permanent nu va fi cu nimic de folos țării.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu nu au fost invitați de președintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepția de la Cotroceni organizată cu aceeași ocazie, din cauza problemelor cu Justiția pe care le au cei trei.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: