LIDERUL PSD ,LIVIU DRAGNEA ,ATAC DEVASTATOR LA ADRESA NAZISTULUI PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS,CARE L-A INTERZIS SA PARTICIPE DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI MARI,1 DECEMBRIE,SASUL SE CONSIDERA CONFORM DECIZIEI SFATULUI SASILOR SI SVABILOR DIN 1918 ,CARE NU AU FOST DE ACORD CU MAREA UNIRE ,CA FACAND PARTE DIN „IMPERIUL ROMAN!”

27 Noi

Liviu Dragnea a spus că de 1 Decembrie nu este nici ziua lui Klaus Iohannis, nici ziua lui Dacian Cioloş, este sărbătoarea conştiinţei naţionale, iar orice român are dreptul să se bucure de această zi.

‘Sper ca după aceste alegeri toată lumea să înţeleagă, preşedintele Iohannis, toate partidele, toţi liderii de partide, că un război politic permanent nu ajută naţiunea română. Nu ajută. Eu nu ştiu, de exemplu, cine l-a sfătuit să facă această greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la Ziua Naţională, pentru că aici, în cazul ăsta, a confundat politica cu naţiunea. 1 Decembrie nu este nici ziua lui Iohannis, nici a lui Cioloş, nici a PNL, nici a USR, este sărbătoarea conştiinţei naţionale şi oricine, orice român, are dreptul şi trebuie să se bucure de Ziua Naţională şi nu se pot pune restricţii. Cine l-a sfătuit să facă această mişcare a greşit’, a spus Dragnea, la Realitatea TV.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: