CEREREA DNA PRIVIND EFECTUAREA URMARIRII PENALE IN CAZUL DEPUTATULUI EUGEN BEJINARIU,ACUZAT DE ABUZ IN SERVICIU IN DOSARUL „MICROSOFT 2”,VA FI DEZBATUTA LUNI IN PLENUL CAMEREI!

28 Noi

 

Imagini pentru EUGEN BEJINARIU POZE

Cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul ‘Microsoft 2’, va fi dezbătută şi votată, în cursul zilei de astăzi, de plenul Camerei.

Asta după ce, marţea trecută, Biroul permanent al Camerei a decis convocarea plenului pentru lunea viitoare, de la ora 16,00, iar la finalizarea dezbaterii din plen, este programat votul secret cu bile.

Şedinţa de plen va fi precedată, la ora 14,30, de reunirea Comisiei juridice a Camerei, care trebuie să întocmească un raport în acest caz.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut pe 21 noiembrie sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Eugen Bejinariu, ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului în perioada 2003 – 2004, în legătură cu săvârşirea, pe vremea în care a deţinut funcţia ministerială, a infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată, în dosarul ‘Microsoft 2’, informează Agerpres.ro

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: