CETATEANUL FRANCEZ ,PENALUL JULIEN CIORDAS PE URMELE CETATEANULUI GERMAN PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS.A CONDITIONAT PARTICIPAREA LA UN EVENIMENT INTERNATIONAL IMPORTANT DIN CAPITALA DE NEPARTICIPAREA PRIMARULUI GENERAL GBBRIELA FIREA!

28 Noi

Practici ciudate se întâmplă în ultimul timp în politica din România. Premierul Dacian Cioloș ar fi condiționat participarea la o importantă reuniune internațională din Capitală de NEparticiparea primarului general Gabriela Firea. Întâmplarea a fost relatată chiar de primarul Capitalei în contextul în care se vorbește despre condiționalitățile impuse de președintele Klaus Iohannis pentru invitațiile la Parada de 1 Decembrie.

 

Imagini pentru CIOLOS,IOHANNIS,FIREA POZE

 

„Am primit o invitație de la o persoană pe care o apreciez, care este organizatorul an de an al unei conferințe pe teme economice la nivel european. Și am spus, pentru acea persoană și pentru nivelul ridicat al acelui eveniment, îmi fac timp și particip, pentru a avea și eu un cuvânt în fața participanților care erau veniți din toate țările europene. Am confirmat. Cu o seara înainte de eveniment, am fost sunată de organizatori. Cu o voce afectată, jenată, nu știa cum să-și găsească cuvinte mai politicoase să-mi spună că nu mai pot să vin, că știe că am confirmat, dar că a fost sunat de un consilier de la domnul prim-ministru că vine cu o singură condiție: să nu fie și Primarul General în sală la acea conferință și că își cere scuze și să nu mai vin pe cale de consecință. Nu era problemă că nu mai mergeam eu la acel eveniment, pentru că oricum făcusem artificii în program să ajung, și nu îl acuz pe prim-ministru că a făcut acest lucru. Poate a fost un gest de obediență al unui consilier. Dar cum este posibil într-o țară normală, într-o democrație așa cum este ea, că nu mai este chiar atât de incipientă după 26 de ani de zile, prim-ministrul să nu poată să respire același aer cu Primarul General?! Erau teme economice, teme strategice, diplomatice, Capitala trebuie să dea trendul pentru întreaga țară. Cum se poate ajunge la asemenea discuții?”, a relatat primarul general la România TV.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: