FOSTA SEFA A PMP,DEPUTATA ELENA UDREA ESTE ASTEPTATA LUNI DE COMPLETUL DE LA ICCJ,PENTRU A FI AUDIATA IN DOSARUL ANRP!

28 Noi

Imagini pentru ELENA UDREA POZE

 

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea este așteptată, în cursul zilei de luni, de magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiată în dosarul ANRP în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica este judecată pentru abuz în serviciu.

„O să dau o declaraţie despre ce ştiu eu de situaţia de la ANRP şi această declaraţie este în sensul celor pe care şi Alina Bica le susţine. Am fost prima care a atras atenţia, încă din 2010, că acolo se întâmplă anumite lucruri. Sunt în măsură să spun în faţa unei instanţe ceea ce cunosc şi ceea ce este adevărat. Eu ştiu foarte multe lucruri, dar nu ştiu cine vrea să le afle. Sunt gata să le spun sub jurământ în faţa unei instanţe de judecată”, declara, pe 11 noiembrie, Elena Udrea, subliniind că va da lămuriri şi despre anumite note ale SRI.

În acest dosar, Alina Bica este acuzată de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentanta Ministerului Justiţiei în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: