SEDINTA DE PLEN IN CARE TREBUIA SA SE VOTEZE CEREREA DNA PE NUMELE DEPUTATULUI PSD EUGEN BEJINARIU A FOST SUSPENDATA DIN LIPSA DE QVORUM!

28 nov.

 

Şedinţa de plen în care trebuia să se voteze cererea DNA pe numele deputatului PSD Eugen Bejinariu a fost suspendată din lipsă de cvorum, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, anunţând că în sală sunt prezenţi doar 130 de deputaţi.

La şedinţă au fost prezenţi doar 130 de deputaţi, astfel că cvorumul de şedinţă nu a fost asigurat. „Neavând cvorumul de şedinţă de 177, suspendăm şedinţa”, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.

Pentru ca şedinţa de plen să aibă cvorum, în sală trebuia să fie prezenţi cel puţin 177 de deputaţi din cei 353 de deputaţi.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a fost convocat pentru luni, la ora 15, să stabilească data unei noi şedinţe de plen.

Deputații din Comisia juridică au avizat luni aviz favorabil cererea DNA de încuviintare a urmăririi penale a deputului PSD Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul Microsoft 2.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: