FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI:”DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI!” DE KLAUS SI DE FANARIOTII CARE O CONDUC AZI!”,”LA MULTI ANI ROMANIA- LA MULTI ANI ROMANILOR!!!

1 dec.

Fostul premier Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, în care își exprimă inclusiv nemulțumirea legat de faptul că președintele Klaus Iohannis a refuzat să îi invite pe anumiți politicieni la parada de 1 Decembri de la Arcul de Triumf din Capitală.

„La multi ani Romania – la multi ani romanilor!!!

In cele mai grele si intunecate momente eu tot cred in Romania si in oamenii sai, imi iubesc tara unde parintii si copiii nostri traiesc si tot sunt mandru ca sunt roman!

1 Decembrie este ziua Romaniei ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinarii intre cei „buni” care tin cu niste fanarioti vremelnici si cei „rai” care nu pot fi nici cumparati cu functii nici eliminati cu forta bruta) / 1 Decembrie este ziua romanilor ( nu a celor care o vand si o umilesc) !!!

„Doamne , ocroteste-i pe romani!’! – mai ales de „fanariotii” care o conduc azi!”, este mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvictor.ponta%2Fposts%2F1326000134106537%3A0&width=500

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: