AL DOILEA OM IN STAT,CALIN POPESCU TARICEANU ESTE CONVINS CA NATIONAL-SOCIALISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS VREA SA TRANSFORME PNL INTR-O CARJE,IN SPERANTA CA VA FI REALES IN 2019!,DAR SE INSEALA!

2 dec.

Al doilea om în stat Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, joi, că președintele Klaus Iohannis vrea să transforme PNL într-o cârjă, măturând de pe scena politică celelalte partide. Președintele s-ar sprijini în PNL în speranța că va fi reales în 2019. 

”Din păcate, preşedintele, după cum vedeţi, are de multă vreme o problemă pe care încearcă să şi-o rezolve. Care este această problemă? Problema domniei sale este scadenţa electorală din 2019, la care încearcă să-şi pregătească terenul pentru realegere. Din acest motiv şi-a dorit guvernul lui. A făcut tot ce-a putut ca să răstoarne guvernul Ponta. Şi-a pus guvernul lui. (…) Mai mult de atâta, încearcă să transforme PNL-ul, aşa cum am spus, într-o cârjă în care încearcă să se reazeme, că are nevoie de un partid pentru realegere. Toate acţiunile preşedintelui sunt subordonate acestui obiectiv personal. (…) El vrea să măture scena politică de concurenţi, de adversari”, a afirmat copreședintele ALDE, la România TV.

Președintele Senatului susține că românii vor da un vot de blam la alegerile din 2019, Klaus Iohannis nu va mai fi reales, tocmai din cauza faliei dintre el și România.

„O să mai avem de îndurat situaţia asta până în 2019, eu sunt convins. (…) Eu cred că nu mai prinde al doilea mandat”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: