GAULEITERUL NAZIST,IPOCRITUL SI CINICUL AROGANT CONDAMNAT PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS”HITLER” INDEAMNA „MERGETI LA VOT!”

2 dec.

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă la alegeri în discursul rostit joi seară la recepția de Ziua Națională.

„Se întâmplă ca în acest an Ziua Naţională să ne găsească în mijlocul campaniei electorale. Participarea este unul dintre pilonii democraţiei, iar alegerile sunt cel mai puternic mecanism pe care cetăţenii îl au la dispoziţie pentru a decide viitorul ţării lor. Aşa că vă invit să participaţi la dezbatere, la campanie, la alegeri! Este firesc să avem polemici, controverse şi dispute, mai ales într-o perioadă de competiţie electorală. Dar cu toţii facem parte din această naţiune. Înainte de a fi de stânga sau de dreapta, suntem români şi vrem ce e mai bine pentru România. Indiferent de care parte vă veţi afla la aceste alegeri, indiferent pe cine susţineţi, indiferent dacă cei pe care îi sprijiniţi şi în care v-aţi pus speranţa vor câştiga sau nu competiţia electorală, nu uitaţi că alegerile sunt pentru şi despre România”, a spus președintele.

Totodată, acesta a pus anul 2017 sub semnul proiectelor sale.

”Anul 2017 va fi astfel unul decisiv, pentru că vom avea direcţiile unui nou proiect de ţară şi o nouă viziune asupra «României Educate», cu privire la care îmi doresc să avem un acord cât mai larg”, a afirmat Klaus Iohannis.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: