MUGUR CIUVICA A REFUZAT INVITATIA TRIMISA DE KLAUS WERNER JOHANNIS LA RECEPTIA DE LA COTROCENI ORGANIZATA DE 1 DECEMBRIE 2016!

2 Dec

Foto: PressAlert
Foto: PressAlert

Ziua Națională a României nu a semănat dezbinare doar la nivelul central al politicii, ci a avut efecte în toată România. 

Mugur Ciuvică a dezvăluit la Antena 3 că a fost invitat de Klaus Iohannis la recepția de la Cotroceni organizată de 1 Decembrie.

„Doamna Grecu, dumneavoastră ar trebui să apreciați prezența mea la emisiune. M-a invitat și pe mine domnul Iohannis la recepția de la Cotroceni. Am fost invitat în calitate „de foști”, m-a invitat în calitate de fost consilier al președintelui Emil Constantinescu, nu în calitate de ce fac acum. Ce fac acum nu cred că este foarte apreciat de domnul președinte, dar am fost apreciat pentru ce am făcut acum 20 de ani, ceea ce este ok”, a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

Un exemplu de dezbinare după București îl dă Timișoara. Consiliul Județean Timiș a organizat, astăzi, la Muzeul de Artă o recepție cu ocazia Zilei Naționale a României. Au fost invitați toți primarii din județ și reprezentanții instituțiilor publice.

Potrivit PressAlert, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lipsit. El nu a mai ajuns la recepție, deși confirmare prezența. Nimeni din conducerea executivă a Primăriei Timișoara nu a ajuns la recepție.

Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, a afirmat: ”La 98 de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia, pare că ne îndepărtăm de principiile care au dus la formarea României Mari. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că, din păcate, românii sunt tot mai dezbinați, mai mâhniți și neîncrezători.”

Anunțuri

6 răspunsuri to “MUGUR CIUVICA A REFUZAT INVITATIA TRIMISA DE KLAUS WERNER JOHANNIS LA RECEPTIA DE LA COTROCENI ORGANIZATA DE 1 DECEMBRIE 2016!”

  1. Dragoş Vasilescu 2 Decembrie 2016 la 4:38 pm #

    Așa și? Ciuvică e curat ca lacrima? Hai să fim seriosi…

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: