PRESEDINTELE SENATULUI SI COPRESEDINTELE ALDE CALIN POPESCU TARICEANU:ACTIUNILE LUI JOHANNIS SUNT DOMINATE DE INTENTII DE DEZBINARE!

2 dec.

 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat joi, în legătură cu faptul că nu a fost invitat de președintele Klaus Iohannis nici la manifestările de Ziua Unirii și nici la recepția de la Palatul Cotroceni, că șeful statului nu a înțeles care este sensul rolului său constituțional.

„Președintele, în loc să arate că înțelege care sunt adevăratele valori și simboluri ale Zilei Naționale, moment care trebuie să marcheze, așa cum am spus în aceste zile, practic un omagiu adus înaintașilor noștri (…) deci un mesaj de solidaritate, de unitate, prin ceea ce a făcut demonstrează că nu a înțeles aceste lucruri, din două motive: unul strict politic și altul care e probabil și el important — nu a înțeles care este sensul rolului său constituțional”, a afirmat copreședintele ALDE, la RTV.

Iohannis ar fi trebui să-l dea era un mesaj de solidaritate

„Mesajul pe care ar fi trebui să-l dea era un mesaj de solidaritate, de coeziune națională, de mândrie națională, de unitate până la urmă și acest mesaj l-a ratat. Președintele văd că are anumite probleme, pe care văd că nu reușește să le mascheze: un sentiment de ranchiună care văd că răbufnește mereu, această intenție de dezbinare, care văd îi domină acțiunile în ultima vreme”, a mai spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a menționat că nu a fost deranjat de faptul că nu a fost invitat de președinte la acțiunile de Ziua Națională și s-a simțit foarte bine la sărbătoare organizată în curtea ALDE.

„Astăzi, să știți că pentru mine și pentru colegii mei din ALDE și pentru partenerii noștri din PSD a fost o zi foarte frumoasă. La sediu am organizat o sărbătoare în curte, cu produse tradiționale, cu muzică populară. A fost o atmosferă extraordinară, nu ne-a lipsit absolut nimic. Nici prezența în tribună, nici recepția de la Cotroceni. Ne-am simțit extraordinar”, a conchis Tăriceanu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: