FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE II FACE PRAF PE SUSTINATORII LUI TRAIAN BASESCU:”DRAGI PAPAGALI…..!”

5 dec.

adrian-nastase

 

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a lansat un atac fără precedent la adresa liderului Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, dar și la susținătorii acestuia.

Într-o scrisoare postată pe blog-ul său, Năstase i-a numit „papagali” pe cei care îl vor vota pe fostul șef de stat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Iată epistola lui Adrian Năstase:

Dragi papagali,  acesta e un mesaj pentru voi, cei care vă pregătiți să-l votați, încă o dată, pe Băsescu. În 2004, el era „răul cel mai mic”. Era „un fost comunist” dar era simpatic. A trecut apoi la socialiști. Pe urmă la populari. Acum la naționaliști. E consecvent. În 2009, l-ați votat, din nou, pentru că era simpatic. Arunca sticle de șampanie, dansa cu poporul și cu Bercea Mondialu’. L-ați apreciat pentru că se ținea de cuvânt. A spus că-și va da demisia în 5 minute și și-a respectat cuvântul. V-a promis că „o să trăiți bine” și așa a fost; v-a tăiat salariile. Voi însă, pe bună dreptate, îl iubiți în continuare.

Acum vrea să vă elibereze de „Sistem”. Dar nu el a creat „Sistemul”? Cine a adus-o pe Macovei, cine i-a numit pe Morar, Livia Stanciu? Cine l-a folosit pe generalul Burian de la SPP? Și pe alți generali, fie vorba între noi…Cine v-a adus MCV-ul în țară? Cine a inventat Axa București-Londra-Washington și acum îl înjură pe ambasadorul american? Cine a vrut să vi-l dea, ca premier, pe Liviu Negoita sau pe consilierul Croitoru?

N-a reușit intrarea în Schengen. Nu a reușit eliminarea vizelor pentru SUA. În schimb, în mandatul lui, România s-a ocupat temeinic de adversarii politici. Țara a fost izolată, mergând pe pilotul automat de la Bruxelles și având, ca directivă, „Licuriciul cel Mare”.

E adevărat, e bun la gargară, la scandal, la bârfa de televizor, la jigniri. E unul „de-al nostru”. Așa „modernizăm” România. Înnoim clasa politică cu Băsescu. Alegem un tânăr „frumos și liber”. Luptăm cu Băsescu împotriva celor care au distrus România, sub conducerea lui, în ultimul deceniu! Veți spune, poate, că cei zece ani de mandat prezidențial ai lui Băsescu au însemnat o paranteză de istorie și că, nu-i nimic, suntem tineri, ne putem permite. Așa o fi…

Acum, el vrea să-i dați o strapontină în Parlament. Concluzia mea, dragi papagali, e ca-n bancul cu iepurașul – înțeleg că vă place. Succes în alegeri!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: