SOROSISTA OANA BIZGAN GAYRAL,”PROTOTIPUL OMULUI NOU” AL UNIUNII SABOTATI ROMANIA(USR),SI MALDARUL DE EUROI PE CARE II INCASEAZA DE LA TREI C.A. ALE STATULUI ROMAN!

5 dec.

Noua voce a USR este în ultima vreme Oana Mioara Bizgan Gayral, al cărei tupeu formidabil o face să pălească pînă şi pe Clotilde Armand! De o săptămînă, toată presa cît de cît liberă vorbeşte despre cele trei Consilii de Administraţie din care face parte, două dintre ele fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, unde lucra, iar ea, vorba cîntecului, „nici că-i pasă”!

Pînă şi revista „22”, care susţine din răsputeri USR-ul, a scris despre cele trei consilii de administraţie ale Oanei Bizgan Gayral, reproducîndu-i chiar o declaraţie stupefiantă: „Nu este vorba de bani, că nu mă îmbogăţesc. Este o naivitate a mea, am considerat că pot să aduc valoare companiilor”!

Cele trei consilii de administraţie din care face parte Oana Mioara Bizgan Gayral sînt:

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS),

– SALROM şi

Daewoo-Mangalia Heavy Industries.

Cine îşi imaginează că fătuca noastră are vreo competenţă în vreunul dintre domeniile de activitate de mai sus va avea o mare surpriză dacă vrea să afle de unde a aterizat ea în spaţiul public.

O simplă privire pe Declaraţia sa de avere, postată în 15.02.2016 în calitate de „Consilier Cabinet Ministerul Economiei”, ne arată că, înainte de a deveni consilier în acest minister, Oana Mioara Bizgan Gayral stătea liniştită la PFA-ul său, de unde încasa 74.000 RON anual. Iată Declaraţia sa:

După cum se vede, înainte de a ajunge consilierul viceprim-ministrului Costin Grigore Borc, Oana Mioara Bizgan Gayral era „Asistentă executivă” în propriul PFA! Nu are rost să vă imaginaţi ce activităţi fabuloase desfăşura PFA-ul Oanei din moment ce îi oferea un venit lunar de peste 6.000 RON, căci vă prezentăm noi datele oficiale:

Ne frecăm la ochi şi recitim: „Activităţi de fotocopiere de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de SECRETARIAT”! Întrebare: „domne, sîntem nebuni de-a binelea”? Cum a ajuns fata asta consilierul vicepremierului, fiind luată dintr-un PFA care făcea activităţi de secretariat şi copia nişte documente? Şi, ca o bomboană pe colivă: cum să dai unui asemenea personaj administrarea CNAS, a Companiei de sare şi a Daewoo-Mangalia?

Dacă revedem documentul de mai sus, observăm că PFA-ul Oanei Bizgan Gayral este acum radiat, deci nu mai primeşte cei 6.000 RON lunar. Ei, bine, din cele trei consilii de administraţie, Oana Bizgan Gayral primeşte lunar 7.000 RON! În declaraţia citată mai sus, reprodusă de revista „22”, Oana Bizgan Gayral spunea: „nu mă îmbogăţesc” din cele trei consilii de administraţie, însă ne poate spune din ce ar fi trăit dacă nu încasa de la ele cei 7.000 RON lunar?

Pentru a înţelege mai bine prezenţa Oanei Bizgan Gayral în două dintre cele trei CA-uri, poate că este util să precizăm că acelea de la SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries fac parte din portofoliul Ministerului Economiei, adică exact din ministerul unde lucra!

În final, punem şi noi o întrebare: există vreo legătură între Oana Bizgan, candidata USR, şi Oana Bizgan despre care pe Internet am descoperit că a fost „Strategy Manager” la LAFARGE CEMENT ROMÂNIA? Întrebăm, căci din informaţiile oficiale comunicate de Oana Bizgan a noastră n-am înţeles care sînt competenţele sale care s-o recomande atît ca mare consilieră a Ministrului Economiei, cît şi ca membră în cele trei CA-uri care-i asigură venitul din care trăieşte. Iată documentul la care facem referire (este o coincidenţă de nume sau ce?):

Întrebarea noastră nu este lipsită de sens, ştiindu-se că însuşi ministrul Economiei, Costin Grigore Borc, şeful Oanei Bizgan, a fost director general al filialei din România a Lafarge Ciment!

La tupeu, Oana Bizgan Gayral este absolut fabuloasă, acesta fiind, probabil, motivul pentru care la dezbaterile TV i-a luat locul Clotildei Armand, după ce aceasta din urmă nu mai putea ieşi de sub acuzaţiile legate de prezenţa ei alături de Bechtel! Oana Bizgan Gayral bate cîmpii mult mai spectaculos decît Clotilda pe marginea oricărui subiect şi spune peste tot că ea a pus pe picioare SALROM!

Cu aceste informaţii în faţă, oricine poate să-şi dea seama la ce să ne aşteptăm de la viitorul Parlament dacă USR o trimite pe Oana Bizgan Gayral să facă legi!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: