GAULEITERUL HOINAR AL LANDULUI ROMANIKA,CONDAMNATUL PENAL ,KLAUS WERNER JOHANNIS INAINTE DE A PLECA IN VACANTA LA VILA SA DE LA MIAMI ,”OMUL NOU AL LUI CEAUSESCU”,VREA SA REGANDEASCA O LEGE!

8 dec.

Președintele României vrea să regândească legea electorală înainte de alegeri. Iohannis consideră că avem parte de o campanie electorală mult prea liniștită față de campaniile anterioare.

Campania la final mi se pare ca şi la început – cam liniştită. (…) Cu siguranţă trebuie să ne gândim dacă este bine gândită sau trebuie să evaluăm dacă este bine gândită legea electorală, poate şi de acolo s-au limitat anumite manifestări care făceau campania mai colorată, dar asta este treaba următorului Parlament’, a spus preşedintele Iohannis, informează Agerpres.

Întrebat dacă un anumit candidat sau partid a provocat emoţia necesară pentru a-i scoate pe români la vot, el a răspuns: ‘Asta vom vedea, poate provoc eu acea emoţie. (…) De exemplu adresându-mă românilor. Este foarte important ca oamenii simpli să vadă că preşedintele vrea să se meargă la vot. Cred că acesta este rolul meu în această campanie şi de aceea repet: Mergeţi la vot!’.

El a afirmat că este un partid care l-a convins să-i acorde votul, iar duminică sau luni va spune pe cine a ales. ‘Da, este un partid de care sunt convins’, a arătat şeful statului.

Cu privire la referendumul din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari, el a susţinut că acest lucru va fi hotărât de viitorul Parlament.

‘Cum rămâne va hotărî următorul Parlament. (…) Din păcate, nu am iniţiativă legislativă, poate ar trebui să schimbăm şi aici ceva’, a mai spus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: