HILDE BRANDL”REPATRIOT”,REPATRIATA AMANTA SI PARTENERA IN AFACERI A PATRONULUI EUROLINES,DRAGOS ANASTASIU A FOST IMPUSA DE ACEST AFACERIST FUFEI PENALE ALINUTZA GORGHIU-ISAAK,”SEFA”PNL ,IMPUSA DE KLAUS WERNER JOHANNIS!

9 dec.

Imagini pentru HILDE BRANDL,POZE

 

Hildegard Brandl este una dintre figurile noi cu care PNL a venit pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Aceasta are 42 de ani și candidează pentru un loc în Senat, în București, ocupând poziția a treia pe liste după neurochirurgul Leon Dănăilă și economistul Florin Câțu.

Potrivit declarației sale de avere, doamna Brandl este săraca lipită pământului, dacă luăm în calcul doar salariul încasat în anul 2015. Ea este arhitect la o firmă de prestigiu din centru capitalei, câștigând, atenție doar 1.000 de lei pe lună. Candidata mai deține două terenuri și o casă de vacanță obținute în urma unor donații. Nu are niciun autoturism, nici bijuterii, ci doar două conturi, unul în euro și altul în lei care însumează aproximativ 25.000 de euro.

După dezastrul de la locale, președintele PNL, Alina Gorghiu a dorit să vină în fața bucureștenilor cu o listă complet nouă. Numele propuse sunt unele foarte puțin cunoscute publicului larg.

Una dintre surprize o reprezintă Hilde Brandl, cea care ocupă locul III pe lista de la Senat pentru București. Cum a ajuns însă aceasta să fie automat pe placul conducerii PNL?

 

Ei bine, se pare că cel care a propus-o pe Hilde este patronul Eurolines, Dragoș Anastasiu, cu care liberalii au negociat intens pentru a-l convinge să candideze din partea lor. Acesta i-a refuzat, dar le-a oferit în schimb o alternativă în

Liberalii au surprins în această campanie electorală, în special prin alegerile făcute pe lista pentru București. Nume mai puțin cunoscute publicului larg sunt promovate pe loc eligibil de PNL, așa cum este cazul și locului III pe lista de la Senat, Hilde Brandl.

Puțin cunoscută publicului larg și activului de partid, Hilde Brandl este un nume cunoscut conducerii PNL. În tentativa lor de a convinge oameni de afaceri cu potență financiară să candideze pe listele lor, cei din PNL au avut negocieri intense cu patronul Eurolines, Dragoș Anastasiu. În cele din urmă acesta i-a refuzat, însă se pare că le-a făcut o altă ofertă celor din PNL: Hilde Brandl.

 

Aceasta este partenera sa de viață și partener în afaceri. Contactată de STIRIPESURSE.RO, Hilde Brandl a admis că are o relație amoroasă și de afaceri cu Dragoș Anastasiu, însă susține că a fost promovată de un grup de oameni de afaceri pentru a-i reprezenta în Parlament.

Drgoș Anastasiu pare a fi unul dintre oamenii apropiați de premierul Dacian Cioloș. Acesta a putut fi zărit la mai multe evenimente publice la care a participat premierul, dar și la evenimentele organizate de PNL pentru Dacian Cioloș.

”Foarte multă lume m-a întrebat de ce candidez, iar unii m-au întrebat chiar cum și cine mă sprijină. Răspunsul e foarte simplu: reprezint aproximativ 100 de oameni de afaceri din România, români și străini, care m-au convins să candidez. Un merit important aici l-a avut și premierul Dacian Cioloș. Ambii m-au încurajat să fac pasul în arena politicii și ambii mi-au dat asigurări că împreună putem facem lucruri importante pentru români”, precizează Hilde Brandl.

În discursurile sale publice, Hilde Brandl a explicat că a trăit ani buni în Germania, dar s-a întors în România pentru a face afaceri. Această dorință a ținut mai puțin de doi ani, pentru că în anul 2011 devine consiliera ministrului Economiei, Ion Ariton, în Guvernul Boc

”În 2011 am fost consiliera ministrului economiei pentru mediul de afaceri, perioadă în care am organizat comisiile economice mixte economice româno-germane”, arată Hilde Brandl, pe pagina personală.

Hilde Brandl se apropie ca viziune de premierul Dacian Cioloș, care a susținut intens programul REPATRIOT.

 

”Pentru că și eu sunt o “repatriată”, m-am implicat și în REPATRIOT, un proiect care îmi este foarte drag. REPATRIOT își propune să încurajeze repatrierea românilor din Diaspora prin antreprenoriat. Eu înțeleg dorința de a ține legătura cu țara natală, de a fi la curent, de a te simți respectat și dorit în România. Ai rădăcini care rămân chiar dacă pleci în altă țară, chiar dacă te realizezi acolo”, mai precizează candidatul PNL pentru Senat.

Prezent în studioul Antena 3, jurnalistul Mugur Ciuvică a sugerat că aceasta ar comite evaziune fiscală. Mai exact el a spus că Hildegard sau este cel mai prost arhitect din lume, câștigând o sumă de-a dreptul ridicolă sau pur și simplu nu-și declară veniturile reale la stat.

Hildegard Brandl este și iubita patronului Eurolines, Dragoș Anastasiu.

2 răspunsuri sa “HILDE BRANDL”REPATRIOT”,REPATRIATA AMANTA SI PARTENERA IN AFACERI A PATRONULUI EUROLINES,DRAGOS ANASTASIU A FOST IMPUSA DE ACEST AFACERIST FUFEI PENALE ALINUTZA GORGHIU-ISAAK,”SEFA”PNL ,IMPUSA DE KLAUS WERNER JOHANNIS!”

  1. Daniel Ionescu 19 februarie 2017 la 12:51 am #

    nu va inchide mandatul!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: