MADALINA PUSCALAU DOBROVOLSCHI,BASISTO-JOHANNISTA VA TREBUI SA-SI DEA DEMISIA PENTRU DEZINFORMARE MEDIA CRASA. PANICAT DE FRICA INTRUCAT NU ESTE AGRAT DE NOUA ADMINISTRATIE A REPUBLICANULUI DONALD TRUMP,ALES PRESEDINTE USA,NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS INAINTE DE A PLECA DEFINITIV DE LA COTROCENI ,IN DISPERARE L-O SUNAT PE VICEPRESEDINTELE USA MIKE PENCE,CARE L-O TRIMIS LA PLIMBARE!

13 dec.

Președintele Klaus Iohannis a discutat telefonic cu viitorul vicepreședinte american Mike Pence din Administrația Trump, potrivit purtătorului de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a fost sunat zilele trecute de către viitorul vicepreședinte american Mike Pence. A fost o discuție foarte bună, în cadrul căreia președintele Iohannis a transmis felicitări noii Administrații Trump”, a declarat Dobrovolschi, marți.

Conform acesteia, convorbirea cu oficialul american subliniază relațiile solide cu noua administrație americană.

„Această convorbire subliniază încă o dată relațiile solide cu noua administrație americană, în contextul parteneriatului strategic cu Statele Unite și se înscrie în seria de contacte care au fost efectuate în ultima perioadă”, a precizat purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis.

Totodată, potrivit acesteia, vicepreședintele american a exprimat dorința noii administrații pentru dezvoltarea în continuare a parteneriatului strategic cu România.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: