PARTIDUL NATIONAL LIBERAL ISTORIC A FOST SUSPENDAT. NOUL PNL-PPE DIN LAC IN PUT SUB CONDUCEREA JAPITEI BASISTE RALUCA TATARCAN,AMANTA LUI „DRAGA STOLO”,DEVENITA TURCAN CU STUDII LA MOSCOVA SI A APERISTULUI DIN „PARTIDUL SECURISTILOR”,BARONUL MARIAN PETRACHE!

13 dec.

Raluca Turcan îi ia locul, interimar, Alinei Gorghiu, care și-a dat demisia din fruntea PNL în urma scorului dezastruos obținut în alegeri. Turcan a fost votată marți președinte interimar al PNL de către Biroul Politic Național în unanimitate și va ocupa postul până la Convenția Națională de anul viitor. Deputata, liderul filialei PNL Sibiu, a fost propusă și votată pe motiv că a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare.

Liberalii au impus şi condiţia ca aceasta să nu candideze la congresul de anul viitor.

Totodată, șeful PNL Ilfov, Marian Petrache, va fi secretar general interimar al partidului, până la Convenţia Naţională, au declarat surse din partid.

Cătălin Predoiu a anunțat că va candida pentru șefia partidului la Congresul de anul viitor.

„Într-adevăr, am luat decizia să candidez la președinția Partidului Național Liberal la Convenția Națională care se va desfășura în anul 2017. Candidez pentru că partidul are nevoie de competiție. Din competiție reală și deschisă se nasc soluțiile bune și liderii buni. Dimpotrivă, dacă selectăm soluțiile pe bază de discuții închise și liderii pe bază de aranjamente de culise, în final nu iese bine. Deci, eu cred că gestul meu e în favoarea partidului pentru a oferi o dezbatere puternică alături de alți colegi care se vor înscrie în cursă și pentru a oferi cetățenilor încrederea că am înțeles din lecția alegerilor și vom lua lucrurile mai în serios”, a spus Predoiu, marți, la finalul BPN al PNL.

Raluca Turcan a fost propulsată în fruntea PNL deși trecutul său politic este strâns legat de personaje politice precum Traian Băsescu și Elena Udrea. Alegerea sa în funcția de președinte interimar al liberalilor vine la șase ani de la un episod antologic, când noua șefă a PNL o ridica în slăvi pe Elena Udrea.

Nevasta fostului purtător de cuvânt al lui Băsescu e noua șefă a PNL: Raluca Turcan

Nevasta fostului purtător de cuvânt al lui Băsescu e noua șefă a PNL: Raluca Turcan

Raluca Turcan a fost validată, luni seara, ca președinte interimar al PNL, după cum au declarat pentru cotidianul.ro, participanți la ședința în care a avut loc desemnarea.

Raluca Turcan, fostă Tătărcan, trece drept o extrem de apropiată a lui Stolojan, căruia i-a fost consilieră în perioada campaniei electorale din 2004.

Măritată cu Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, a trecut pe la mai mlte partide care au avut un numitor comun: l-au susținut pe același Băsescu.

În mediile jurnalistice se glumește pe seama familiei Turcan, Valeriu nemaifiind Valeriu Turcan, ci celebrul ”soț al soției sale”.

Este recunoscută pentru meritul de a-și fi uitat vârsta, într-o emisiune de televiziune, spunând că e mai mică decât arăta buletinul de identitate. Și pentru încă unul: ca membră a comisiei de cultură a vorbit de TVR HD, ca despre studioul teritorial de la Hunedoara al televiziunii naționale publice.

Din conducerea PNL, pentru moment, mai lipsesc Elena Udrea, Elena Băsescu, Ioana Băsescu, Roberta Anastase și Anca Boagiu. Și Traian Băsescu!

Turcan o înlocuiește, astfel, pe demisionara Alina Gorghiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: