CONSTIPATUL NICUSOR DAN,MAHNIT PE CLOTILDA,CA UNIUNEA SABOTATI ROMANIA NU VA MAI FI FINANTATA DE MILIARDARUL EVREU-KHAZAR DE ORIGINE MAGHIARA GYORGY SCHWARTZ!

14 dec.

Nicușor Dan se declară „mâhnit și uluit” de acuzațiile aduse de soțul lui Clotide Armand șefului de campanie al USR, Matei Păun, catalogându-le drept „afirmații mincinoase”.

„Matei Păun a activat voluntar, sacrificându-și timpul personal, fără să ceară nimic în schimb, atât în campania electorală pentru alegerile locale cât și în campania electorală pentru alegerile parlamentare. A muncit în baza unui mandat dat de Biroul Național, pe care nu l-a depășit niciodată. A avut în întreaga campanie electorală susținerea mea și a Biroului Național. Sunt mâhnit și uluit că Sergiu Moroianu lansează în spațiul public afirmații mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dușmanilor politici ai USR” a scris Dan pe Facebook.

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, acuză, într-o postare peFacebook, „abuzuri şi greşeli” comise ”din partea «echipei de comunicare/campanie» coordonate de Matei Păun”, care, în opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR în Bucureşti la alegerile parlamentare decât la cele locale.

Soţul lui Clotilde Armand spune despre Matei Păun că ”este un personaj controversat”, că nu se știe pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: