TRADAREA LIDERILOR MINORITATII MAGHIARE DIN ROMANIA,IN FRUNTE CU KELEMEN HUNOR CARE CONDUCE UN ONG NUMIT UDMR SI CARE NU ESTE INREGISTRAT IN REGISTRUL PARTIDELOR POLITICE DE LA TMB,ACEASTA MINORITATE FASCISTA CARE IMPREUNA CU SASII IN 1918 AU VOTAT IMPOTRIVA MARII UNIRI DE LA 1 DECEMBRIE MENTIONAND CA FAC PARTE DIN „IMPERIUL ROMAN”!,DAR NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS CONDAMNAT PENAL SI CEILALTI AFACERISTI UNGURI CU CONDAMNARI PENALE SI URMARITI PENAL INCEARCA SUB UMBRELA EVREULUI -KHAZAR DE ORIGINE MAGHIIARA GYORGY SCHWARTZ SI USR SA DESTRUCTUREZE ROMANIA,IAR ANTENA 3 LE CAUTA IN „COARNE”!

14 dec.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, la Cotroceni, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că legea care interzice persoanelor condamnate penal să fie membri ai Guvernului trebuie respectată.

”Daca vă referiţi la legea din 2001 referitoare la cine poate să facă parte din Guvern, sigur, ea trebuie respecată, nu poate fi pusă în paranteză nicio lege (…) Legea trebuie respectată, nu poate fi ocolită de nimeni”, a declarat preşedintele UDMR.

Kelemen a adăugat însă că sunt mai multe legi privitoare la protecţia minorităţilor care nu sunt respectate în România.

”Dar aşa ar trebui respectată şi legea învăţământului, care nu este respectată şi nimeni nu păţeşte nimic. Aşa ar trebui respectate şi celelalte legi care nu sunt respectate în România şi nimeni nu vorbeşte despre aceste aspecte, inclusiv legea privind folosirea limbii materne. Toate legile sunt obligatorii. Nu sunt unele mai facultative şi altele mai obligatorii”, a precizat Kelemen Hunor.

Întrebat dacă UDMR ar susţine un Guvern PSD, liderul minorităţii maghiare a răspuns că nu a discutat acest lucru cu Iohannis deoarece nu există încă o propunere oficială de prim-ministru. ”Nici Dragnea, nici altcineva nu a fost propus în mod oficial”, a adăugat liderul UDMR.

„Pentru noi este important să găsim parteneri în Parlamentul României, în noua configurație, parteneri în dorința de a pune în aplicare cele mai importante elemente din programul politic. Nu căutăm fotolii ministeriale, nu căutăm funcții”, a spus Kelemen Hunor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: