SASUL DE ORIGINE LUXEMBURGHEZA ,NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS II CERE LUXEMBURGHEZULUI JEAN -CLAUDE JUNCKER,LA CONSILIUL EUROPEAN AJUTORUL PRIVIND AJUTOARELE SOCIALE PENTRU STRAINI,IN CONTEXTUL BREXIT,DAR NU SI PENTRU ROMANI!

15 dec.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sosirea la Consiliul European, că discuţiile cu privire la modul de acordare a ajutoarelor sociale pentru lucrătorii străini, în contextul Brexit, trebuie purtate cu mare grijă.

Imagine similară
Şeful statului a fost întrebat care este poziţia României faţă de propunerea Comisiei Europene pentru regândirea modului de acordare a ajutoarelor sociale pentru lucrătorii detaşaţi.

„Trebuie să înţelegem cum s-a ajuns la această propunere. Ea, de fapt, derivă din discuţiile care s-au purtat înainte de Brexit, când toată lumea a încercat să găsească o formă flexibilă de abordare pentru a putea să prevenim Brexitul. Nu s-a reuşit, dar discuţiile au avut loc şi iată că duc la rezultate pentru ţările din partea mai vestică a continentului. Reprezintă oarecum abordări foarte politice. Pentru noi reprezintă discuţii care trebuie purtate cu mare grijă, fiindcă nu avem absolut niciun interes şi nu avem de gând să ajungem în situaţii în care cetăţenii noştri vor fi defavorizaţi”, a afirmat preşedintele Iohannis.

Şeful statului participă la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: