CALINE,AI INGHITIT „PIONUL OTRAVIT”PUS LA CALE DE TRIADA PEDELISTO -BASISTO-JOHANNISTA,IAR BOTOSENEANCA RALUCA TATARCAN”KILL BILL” ,CU STUDII LA MOSCOVA TE-O LUAT IN COLIMATOR!

16 dec.

Update: Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a susținut, într-o conferinţă de presă, că nu s-a discutat oferirea funcției de președinte al PNL pentru Călin Popescu Tăriceanu.

Pe de altă parte, Turcan a spus că liberalii au avut și vor continua să aibă discuții cu celelalte forțe de dreapta în vederea creării unei coaliții majoritare în Parlament, inclusiv cu ALDE, dar fără a-i oferi lui Călin Popescu-Tăriceanu funcția de președinte al PNL.

„Am constatat cu amărăciune declarațiile unui fost prim-ministru liberal (Călin Popescu Tăriceanu — n.r.) care respinge cu brutalitate ideea unei guvernări de dreapta și a unei coaliții de dreapta în România. A fost și este de datoria PNL să încerce construirea unui Guvern care să ofere României un program de dezvoltare pe termen lung, un program axat pe investiții și crearea de locuri de muncă și nu un program de subdezvoltare, așa cum am văzut că poate să ofere PSD în administrațiile publice locale pe care le conduce. (…) PNL va continua pe calea strângerii și coagulării forțelor de dreapta în România în speranța că vom reuși să oferim cetățenilor o guvernare solidă, care să aducă prosperitate și bunăstare cetățenilor acestei țări”, a afirmat Raluca Turcan, într-o conferință de presă.

„PNL pornește la drumul reconstrucției politice cu dorința de a clarifica dreapta. (…) Oricine intră acum în siajul PSD va fi anihilat, va fi înghițit și va fi zdrobit în valorile liberale în care ar fi putut crede unii oameni. O alianță cu PSD ar transforma, practic, ALDE într-o remorcă a PSD, ar distruge ideea ca ALDE să poată deveni un partid pe picioarele sale”, a mai spus aceasta.

Întrebată dacă s-au purtat discuții cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu în vederea realizării unei coaliții de dreapta și dacă acestuia i-a fost oferită funcția de președinte al PNL, ea a spus: „La nivelul conducerii PNL nu s-a discutat nicio secundă despre oferirea funcției de președinte al PNL lui Călin Popescu-Tăriceanu. (…) Au fost însă discuții informale din partea unor colegi, însă nu s-a urmărit oferirea funcției de președinte al PNL pentru Călin Popescu-Tăriceanu”.

Ea a adăugat că discuțiile vor continua și că acestea s-au purtat la nivel de „structuri politice” și nu individual, cu persoane.

„Vom continua și considerăm că avem această datorie. Este, dacă vreți, o încăpățânare pe care PNL o are ca România să aibă șansa pe următorii patru ani să se dezvolte sustenabil, nu improvizat, nu prin demagogie”, a spus Turcan.

Reacția lui Turcan vine după ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat, astăzi, că i s-a propus să preia conducerea PNL.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: