SEFUL CAMPANIEI ELECTORALE A NOULUI PNL-PPE=PNLP,GHITA FALCA BASIST IN CERUL GURII A ANUNTAT CA NU VA FACE O PROPUNERE DE PREMIER!

19 dec.

Realizarea unei coaliţii de centru-dreapta va fi dificilă, iar PNL nu va face o propunere de premier la Cotroceni, a declarat la RFI şeful campaniei PNL la alegerile parlamentare, Gheorghe Falcă.

„Eu cred că după declaraţia domnului Tăriceanu va fi foarte greu să realizezi o coaliţie de centru-dreapta, dar pentru noi, ca partid, direcţia pe care trebuie s-o avem este în a realiza o opoziţie normală în societatea românească. Până la urmă, democraţia este realizată din oameni care au o majoritate şi gestionează administrativ ţara şi legislativ şi o minoritate, care se poate pregăti pentru a deveni majoritară la alte alegeri”, a declarat Falcă.

Întrebat dacă PNL face o propunere de premier la consultările de miercuri de la Palatul Cotroceni, Gheorghe Falcă a precizat: „Nu, ne va fi foarte greu să facem o propunere de premier, pentru că acea propunere ar trebui să fi generat deja o majoritate”.

Chestionat dacă liberalii îi vor propune lui Dacian Cioloş funcţia de preşedinte al PNL, acesta a spus: „Nu, dar nu este o variantă de lucru, pentru că domnul Dacian Cioloş nu şi-a dorit o astfel de variantă, de a veni în PNL. Noi i-am oferit domnului Cioloş această variantă de a intra în PNL şi evident de a defila în echipă la alegerile acestea. Nu a fost aşa, dânsul a vrut să rămână la distanţă de campania electorală, a spus că a avut o promisiune cetăţenilor de a nu fi activ în campania electorală şi dânsul şi-a ţinut această promisiune”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: