LIVIU DRAGNEA ALES CA PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR!

21 dec.

Liviu Dragnea

Update: Liviu Dragnea a fost ales de plen în funcţia de președinte al Camerei Deputaţilor, cu 216 voturi pentru și 101 împotrivă.

PSD l-a propus pe Dragnea pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, fiind de altfel singura propunere. Liderul PSD a fost votat de plenul Camerei Deputaților prin vot secret cu buletine.

Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, că i s-a propus insistent să fie preşedintele Camerei Deputaţilor şi probabil va accepta această funcţie, dar că mai întâi vrea să îşi dea seama care este poziţia care îi va permite să se asigure că Parlamentul şi Guvernul duc la capăt programul de guvernare.

“După ce terminăm această conferinţă de presă, o să am o discuţie foarte serioasă cu colegii mei, recunosc că mi s-a făcut insistent această propunere (de a fi preşedintele Camerei Deputaţilor – n.r.) de către colegii mei. Acum trebuie să decid eu, probabil că da. Dar vreau să mă gândesc foarte serios pentru că vreau să îmi dau seama care este poziţia din care eu să mă asigur că Guvernul şi Parlamentul duc la capăt un program de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre posibilitatea de a fi preşedintele Camerei Deputaţilor, potrivit news.ro.

Liviu Dragnea a spus, miercuri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, unde a anunţat propunerea PSD-ALDE pentru funcţia de premier, că „o condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională” nu i-au dat posibilitatea să ceară funcţia de premier pentru el, deocamdată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: