KLAUS WERNER JOHANNIS SI-O DAT SINGUR SAH-MAT,PRIN AMANAREA DESEMNARII PROPUNERII CA PREMIER AL ROMANIEI DE CATRE ALIANTA PSD+ALDE+UDMR,A DOAMNEI SEVIL SHHAIDEH,DUPA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI:VA FI SUSPENDAT DIN FUNCTIE PENTRU IGNORAREA VOTULUI POPULAR MAJORITAR IN FAVOAREA PSD,DAT DE ROMANI INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMICA A ROMANIEI!

23 dec.

Imagini pentru IOHANNIS ,POZE

 

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că va desemna prim-ministrul României după sărbătoarea Nașterii Domnului.

„Consultările s-au încheiat după două zile, consultările, precizez cu partidele parlamentare. Am avut în cursul acestor consultări două propuneri pentru poziţia de prim-ministru: PSD a propus-o pe doamna Sevil Shhaideh, iar PMP l-a propus pe domnul Tomac. Pe de altă parte, între timp, s-a constituit o coaliţie majoritară în Parlament. O coaliţie formată din PSD, ALDE şi UDMR. În consecinţă, în zilele următoare, voi avea discuţii pe aceste teme, iar desemnarea va avea loc după Crăciun”, a afirmat șeful statului.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că decizia de amânare a numirii premierului face parte dintr-o strategie a lui Iohannis de a refuza propunerea Partidului Social Democrat. La România TV, Roșca Stănescu a declarat că deține informații conform cărora președintele României nu o va numi pe Sevil Shhaideh pe post de premier, deoarece este o „chestiune de siguranță națională”. În plus, el nu va furniza informații în acest sens, invocând același motiv de siguranță națională.

Astfel, totul se va transforma într-un șah continuu, dat fiind că șeful PSD, Liviu Dragnea, a precizat că Shhaideh este unica propunere a partidului său pentru funcția de prim-ministru.

Întreaga tevatură s-ar putea încheia cu încercarea social-democraților și a celorlalte partide aflate în coaliția majoritară din Parlament de a-l suspenda pe președintele Iohannis.

6 răspunsuri sa “KLAUS WERNER JOHANNIS SI-O DAT SINGUR SAH-MAT,PRIN AMANAREA DESEMNARII PROPUNERII CA PREMIER AL ROMANIEI DE CATRE ALIANTA PSD+ALDE+UDMR,A DOAMNEI SEVIL SHHAIDEH,DUPA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI:VA FI SUSPENDAT DIN FUNCTIE PENTRU IGNORAREA VOTULUI POPULAR MAJORITAR IN FAVOAREA PSD,DAT DE ROMANI INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMICA A ROMANIEI!”

 1. Aliosa 24 decembrie 2016 la 9:22 am #

  Versus SUSPENDAREA si-apoi DEMITEREA ” Primului Infumurat al Tarii ” , luni 26 dec.2016 voi publica un material despre acest subiect ! 🙂 🙂 🙂
  Pana atunci insa, CRACIUN FERICIT ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Apreciază

 2. Aliosa 24 decembrie 2016 la 9:23 am #

  A republicat asta pe My Blog.

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: