SFARSITUL EREI SOROS.MILIARDARUL AMERICAN ,EVREU -KHAZAR DE ORIGINE UNGUREASCA ,GYORGY SCHWARZ-SOROS,CARE A INFIINTAT „PARTIDUL UMBRELOR” CARE CONDUCE „GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRA”,ARE ACCESE DE FURIE DAR SI NEPUTINTA INTRUCAT FINANTELE SI FINANTARILE ONG-URILOR SALE CARE INCERCAU SA PRODUCA UN HAOS ECONOMIC MONDIAL SUNT VERIFICATE DE INSTITUTIILE ABILITATE DIN USA,IAR DONALD J TRUMP ESTE ATACAT DE GEORGE SOROS”OMUL CARE NU CREDE IN DUMNEZEU PE CARE IL ACUZA DE „DICTATATOR PREZUMTIV „CARE AMENINTA NOUA ORDINE MONDIALA!

31 dec.

trump-soros-before-its-news

TRADUCERE AGNUS DEI

Într-un articol pentru Project Syndicate, Soros începe prin a menționa modul în care a trăit atât sub dominația nazistă și apoi sovietică în Ungaria, înainte de a afirma că „felurite forme de societăți închise (de la dictaturi fasciste, la state mafiote),  sunt în creștere”

Această afirmație este dejucată de fapte, care arată că: „Ponderea populației care trăiește în democrațiile mondiale este în continuă creștere.”

Soros scrie ca votând pentru Trump, americanii „au ales un şarlatan și un dictator prezumtiv ca președinte,” și că înfrângerea lui Hillary Clinton, înseamnă că America  va fi „incapabilă de a proteja și de a promova democrația în restul lumii” ( pentru că această politică a lucrat atât de bine în Irak, Afganistan, Siria și Libia).

De asemenea, Soros trântește noul cabinet al lui Trump spunând ca conține nimic altceva decât „extremisti incompetenți” și „generali în rezervă.”

Explicând modul în care susține Uniunea Europeană, pentru că este o încercare de succes la „inginerie socială”, Soros critică faptul că organismul a devenit „tot mai disfunctional” și dezintegrarea lui s-a accelerat „, prima dată  cu Brexit, apoi la alegerea lui Trump în Statele Unite, iar la 4 decembrie,  respingerea alegătorilor italieni, cu o marjă largă, de reforme constituționale. ”

Soros deplânge, de asemenea, presupusa influență nejustificată a președintelui rus Vladimir Putin în timpul alegerilor prezidențiale.

„La început, el a încercat să controleze social media. Apoi, printr-o mișcare genială, el a exploatat modelul de afaceri al companiilor de social media „pentru a răspândi informații eronate și știri false, dezorientănd electoratele și destabilizănd democrațiile. Acesta este modul în care el a ajutat peTrump să fie ales „, scrie Soros.

Soros spune ca Putin „s-a simțit amenințat de” revoluții colorate „din Georgia, Ucraina, și în altă parte”, fără însă să menționeze că Soros însuși a jucat un rol-cheie în  finanțarea acestor răscoale pe care el le-a pus la cale, precum și revoluția de culoare instigată impotriva lui Trump.
Ironia acestui elitist ultra-bogat, care a sponsorizat nenumărate răsturnari de guverne, insistând că lui îi pasă de „democrație” și voința poporului este deosebit de  însemnată.

Întreg tonul piesei este în mod clar plin de îngrijorare de faptul că mișcarea populistă care  străbate vestul reprezintă o amenințare directă la noua ordine mondială plutocratică pentru care Soros si-a petrecut întreaga viață ajutând la făurirea ei.

El conchide prin avertismentul că „UE este pe punctul de prăbusire”, ca urmare a stagnării creșterii economice și a crizei ieșite de sub control a refugiaților  (pe care, din nou, Soros însuși  a creat-o în primul rând, ca o modalitate de a obține putere politică).

Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.

„Campania lui Donald Trump este un răspuns direct, nu către Clinton, ci către Soros însuși. Prin faptul ca a cerut înălțarea unui zid la graniță, susținând de-asemnea Brexit-ul, susținând Israelul, susținând interdicția temporară a musulmanilor imigranti și sustinand poliția împotriva mişcării anarhiste a negrilor de la BlackLiveMatter (finanțate de Soros), Trump acționează impotriva eforturilor multimiliardarului progresist GEORGE SOROS.”

Iată că publicarea emailurilor Fundației lui Soros arată fără dubiu planurile malefice ale lui SOROS despre care vorbește acum şi cunoscutul ziar israelian Jerusalem Post.

1. „Scopul finantarilor lui Soros – scrie Jerusalem Post – este de a distruge democratia din Vest pentru ca să devină imposibil ca guvernele să mai poată menține ordinea publică sau ca societățile sa-şi păstreze identitatea unică și valorile naționale”

2. „Nu trebuie scapate din vedere nici actiunile lui Soros legate de imigrarile ilegale. Din SUA, Europa si Israel, Soros a implementat un impuls global folosindu-se de imigrari pentru a submina identitatea natiunilor. E-mail-urile scurse evidentiaza faptul ca aceste grupuri au intervenit in alegerile europene pentru ca sa fie alesi politicienii care sprijina granitele deschise pentru imigrantii arabi si a sustinut financiar, sau prin alte metode, jurnalisti care s-au aratat de acord cu imigrantii”

3. „Grupurile lui Soros sunt pe teren facilitând intrarea imigranților ilegali în SUA si Europa. Ele au urmărit să influențeze deciziile Instanței Supreme a SUA legate de imigrarile ilegale din Mexic. Aceste grupuri au cooperat cu musulmanii și alte grupuri pentru a-i demoniza pe americanii si europenii care se opun granițelor deschise”.

4. „In Israel, de asemenea, Soros s-a opus eforturilor guvernului de a opri valul de imigranti ilegali din Africa prin granița cu Egiptul”.

5. „Din Ferguson în SUA, până la Berlin şi până la Ierusalim, Soros a lucrat pentru a induce haosul, prin paralizarea autorităților locale, făcând ca autoritățile să nu mai poată să-şi apere societățile”.

6. „În Statele Unite, politia a ajuns să nu mai fie văzută ca o forță care reprezintă binele, obligând astfel societatea să functioneze singură pentru a-şi menține legea si ordinea. Mai degraba poliția este prezentată de organizațiile lui Soros ca o unealtă a represaliilor albilor asupra persoanelor de culoare.

Agitatia Black Lives Matters, care a fost acuzată că a contribuit la moartea unor polițiști în mai multe orașe americane, a scos la lumina doua răspunsuri legate de poliție….

Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale

 

soros
Despre George Soros și rețeua pe care a creat-o se vorbește foarte des în ultima perioadă. Numele magnatului apare în campania electorală din SUA. Nici România nu a fost ocolită de interesele lui Soros, existând mulți politicieni care au beneficiat de fondurile unor ONG-uri în spatele cărora se află acesta.

Ziarul israelian Jerusalem Post a publicat o serie de dezvăluiri despre George Soros. Iată articolul din presa israeliană:

„Lumea noastră: Campania de haos global a lui Soros

Primul lucru pe care îl vedem este natura megalomană a proiectelor filantropice ale lui Soros. Niciun colț al lumii nu a scăpat de eforturile sale.

Presa din SUA a ignorat scurgerea a mii de emailuri de la Open Society Foundation a lui George Soros. FSD este vehiculul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor două decenii pentru organizații non-profit din Statele Unite și în întreaga lume.

Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 milioane $ pentru grupuri de lucru pentru alegerea lui Hillary Clinton, în noiembrie, făcându-l cel mai mare donator al campaniei sale. Așa că este înțeles de ce presa care o sprijină pe Clinton a îngropat povestea.

Este posibil, de asemenea, ca unii editori de știri să nu înțeleagă motivul pentru care documentele dezvăluite ar merita să fie publice.

Cele mai multe dintre informațiile apărute erau deja cunoscute publicului. Soros a finanțat masiv grupuri de extremă din stânga în Statele Unite și în întreaga lume, lucru cercetat de mai mult de un deceniu.

La suprafață, numărul mare de grupuri și oameni pe care îi sprijină par independenți. La urma urmei, ce schimbările climatice trebuie să facă cu imigrația ilegală din Africa pentru Israel? Ce are Ocupați Wall Street pentru a face cu politicile de imigrare din Grecia? Dar de fapt este că proiectele Soros-sprijinite împărtășesc caracteristicile comune de bază.

Toți au de lucru pentru a slăbi capacitatea autorităților naționale și locale în democrațiile occidentale să respecte legile și valorile națiunilor și comunităților lor.

Aparent, numărul vast al grupurilor și persoanelor pe care le sprijină pare ireal. Până la urmă, ce legătură are schimbarea climei cu imigrarea ilegală a africanilor în Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legată de imigranții din Grecia? Adevărul este că proiectele lui Soroș au un numitor comun. Scopul lor este să slăbească abilitatea autorităților naționale și locale din Vest de a-și păstra legile și valorile națiunilor și comunităților.

Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea să…

CONTINUARE – http://www.activenews.ro/

Active News EXCLUSIVITATE: Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros.

Klaus Iohannis este SINGURUL șef de stat în funcție din listă membrilor Consiliului ECFR. Mai mult decât atât, Iohannis a acceptat această poziție după ce a devenit președintele României.

Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).

În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).

Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).

Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.

Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.

Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.

Dezvăluiri explozive pe site-ul activenews.ro: Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros

 Imagini pentru SOROS,IOHANNIS POZE

Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).

În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).

Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).

Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/11/iohan-soros.jpg

Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.

Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.

 

                    Un think-tank fondat și finanțat de Soros

ECFR este, conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene. Activitatea ECFR se bazează pe trei elemente distinctive:

1) Consiliu pan-european. ECFR a reunit, într-un distins Consiliu, peste 280 de membri (n.r. – 285) – politicieni, factori de decizie, experți și lideri de afaceri din toată Europa – care se reunesc o dată pe an. Membrii furnizează staff-ului ECFR consultanță și feedback și asistă activitățile ECFR în cadrul țărilor din care provin. Acest Consiliu este prezidat de Carl Bildt, Emma Bonino și Mabel van Oranje.

2) O prezență fizică în principalele state membre ale Uniunii Europene. Lucru unic printre think-tank-urile europene, ECFR are birouri în Berlin, Londra, Madrid, Paris, Roma, Sofia și Varșovia. Birourile sunt platforme pentru cercetare, dezbatere și advocacy.

3) Un proces distinct de cercetare și elaborare de politici. ECFR a reunit o echipă de cercetători și de practicieni recunoscuți din toată Europa, pentru a-și atinge obiectivele grație unor proiecte inovatoare, cu accent pan-european.”

Anul trecut, ECFR a avut un buget total de 7.207.827 de euro.  De unde vin banii? Pe site-ul Comisiei Europene se precizează că 1.234.062 euro provin din „surse naționale”, 14.162 euro – un grant al Comisiei europene, 11.408 euro – „surse locale/regionale”, iar 5.948.195 euro „din alte surse”. Ce fel de „alte surse”?

Ȋn 2007, anul înființării, pe site-ul oficial al think-tank-ului se preciza că „ECFR este susținută de Soros Foundations Network, Sigrid Rausing, FRIDE (La Fundación para las Relaciones Internacionales y el Dialogo Exterior), Fundația Communitas și Dr. Hannes Androsch.”

Cât de mare este „susținerea” acordată ECFR de către fundațiile Soros? Atât de mare încât, la înființare, adresa biroului din Londra al ECFR era aceeași cu adresa Open Sociey Fundațion. Și nu vorbim doar de același etaj, ci și de același număr de telefon.

În iunie 2009, ECFR a devenit membru PASOS (Policy Association for an Open Society). PASOS este o rețea formată din zeci de think-tankuri ce acoperă peste 25 de țări din Europa și din Asia Centrală. A fost înființată în septembrie 2004 și a fost înregistrată, ca asociație cetățenească, în Cehia, acolo unde are și biroul central.

PASOS a continuat activitatea desfășurată de „Local Government and Public Service Reform Initiative (LGI) of the Open Society Institute (OSI), lansat în ianuarie 1997 de către Consiliul Director al Open Society Institute din Budapesta. LFI of OSI a funcționat în cadrul unei rețele formate din fundații Soros.

Astăzi, unul dintre cei trei membri ai Consiliului Consultativ al PASOS este George Soros. El este membru și în Consiliul ECFR, încă de la înființarea acestuia.

Mai târziu, în Consiliul ECFR a intrat și Alexander Soros, fiul lui George Soros, membru în Consiliul Mondial al Open Society Foundations.

Ce caută președintele în funcție al României în această companie selectă?

 

                În ECFR „nu ești primit decât dacă ai recomandări”

Primul român invitat să se alăture ECFR a fost Daniel Dăianu, în 2011. Fost ministru al finanțelor (1997-1998), fost europarlamentar, fost membru în Consiliul Director al Societății Academice din România (SAR), Dăianu este acum membru în Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României.

Monica Macovei, fost ministru al Justiței (2004 – 2007), fost membru în Consiliul Director al SAR, și Alina Mungiu-Pippidi, președintele SAR, au fost cooptate în ECFR în 2012.

În același an a devenit membru în consiliul ECFR și Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova. Prezent la întâlnirea anuală a Consiliului ECFR, Ion Sturza dezvăluie, pe pagina sa de facebook, și câteva amănunte din activitatea acestui think tank. Iunie 2016 – „La cald, de la ședința ECFR (…) Moldova și Parteneriatul Estic: parteneriatul este mort; Moldova a dispărut de pe radarul UE; un sentiment de jenă generală față de ce s-a întâmplat; singura curiozitate: cum ați putut fura un miliard?!; europenii acceptă poziția dominantă a SUA în «stabilizarea» Moldovei, dar nu doresc să achite nota de plată; extinderea UE – o temă tabu pentru mult timp. Suntem rugați să nu fim ridicoli, insistând pe aceasta”.

Klaus Iohannis a devenit membru în consiliul ECFR abia după ce a dobândit funcția de președinte al României. Conform istoricului site-ului oficial al ECFR, evenimentul s-a produs, cel mai probabil, în perioada mai – iunie 2015. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu”, a declarat Daniel Dăianu pentru Active News.

Din respect pentru instituția pe care Klaus Iohannis o reprezintă oficial, Active News a solicitat Președinției să confirme sau să infirme informația potrivit căreia domnia sa este membru al ECRF. În caz afirmativ, am solicitat Președinției, în baza legii privind accesul la informațiile de interes public, să ni se comunice data de la care președintele României a dobândit calitatea de membru al ECFR. A trecut o săptămână de când am trimis solicitarea, timp în care ni s-a confirmat că ea a fost înregistrată și că „se află în lucru”. Și deși am cerut și telefonic, în repetate rânduri, să ni se furnizeze informațiile de interes public, iar art.8 alin. (5) din Legea 544/2001 prevede că informațiile „solicitate verbal de către mijloacele de informare în masă vor fi comunicate, de regulă, imediat sau în cel mult 24 de ore”, nu am primit vreun răspuns nici până acum.

 

              Iohannis nu a trecut nimic în declarația sa de interese

 

Conform Constituției, Președintele României reprezintă statul român, este garantul independenței naționale și, în consecință, nu poate exercita nicio funcție privată, indiferent care ar fi natura acesteia sau domeniul de activitate. De asemenea, Președintele României nu poate fi membru al vreunui ONG, atâta vreme cât el exercită rolul de mediator între stat și societate, ultima fiind reprezentată de organizații non-guvernamentale. Care pot fi sau nu afiliate unor think-tank-uri.

Membru în Consiliul ECFR încă din 2015, Klaus Iohannis a omis să precizeze această calitate în declarația de interese completată în luna iunie a acestui an.

Conform art. 28 din Legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, „fapta persoanelor care, cu intenție, depun declarații de avere sau declarații de interese care nu corespund adevărului constituie infracțiunea de fals în declarații și se pedepsește potrivit Codului penal”. În aceeași situație se află și Dacian Cioloș care, până la momentul numirii în funcția de premier al României, a fost membru în Board of Trustees (n.r. – care nu înseamnă „Consiliu Consultativ”, așa cum susține Guvernul, în punctul de vedere trimis Active News) al Friends of Europe, fără să declare acest fapt în declarațiile de interese din 2016, deși în colțul din stânga-sus al acelui document e precizat, negru pe alb, că informațiile ce trebuie completate se referă la „anul fiscal 2015”. Friends of Europe este un alt think-tank, susținut, printre alții, și de George Soros.

Aceste chestiuni de ordin juridic ar trebui analizate și lămurite de Agenția Națională de Integritate, dar și de Parchetul General, instituții ale statului român care au atribuții și competențe în domeniu. Până atunci, rămânem cu un premier – fost membru în think-tank-ul Friends of Europe și cu un președinte – membru în think-tank-ul European Council of Foreign Relations.

Dar și cu o previziune a ECFR despre ce va să vie după alegerile din decembrie. „Dacă Cioloș va reuși să construiască un consens politic larg, plecând de la premiza că problemele discutate aici țin de stabilitatea națională și progres, atunci această reușită va fi ea însăși o moștenire demnă de admirație, una care putea servi drept un far pentru ceilalți actori politici din regiune, în ceea ce înseamnă o acțiune politică constructivă”, anunța în septembrie ECFR, pe site-ul său oficial.

                                                                                                                                                                                                                                                                               Adriana OPREA-POPESCU

 

Sursa: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

Nota redacției „Justițiarul”: Soros este creatorul sistemului din România! Nu ne referim doar la oengeurile aliniate în spatele impostorului Nicușor Dan, ci la instituțiile statului. Acestea nu doar că au fost penetrate încă din anii ’90 de „bursierii lui Soros””, dar se află la ora actuală în ghearele iudeo-ungurului americanizat!!! „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnorahați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.” Detalii aici: România sub ocupație soroșistă

Un think-tank fondat și finanțat de Soros

ECFR este,conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene. Activitatea ECFR se bazează pe trei elemente distinctive:

CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

Active News: S-A REZOLVAT INCOMPATIBILITATEA! Astăzi, Klaus Iohannis a fost ȘTERS din lista membrilor consiliului ECFR, think-tank fondat de George Soros

iohannis-european-council-on-foreign-affairsCiteste stirea (soc)  initiala – Active News EXCLUSIVITATE: Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros.

Active News v-a dezvăluit ieri, în exclusivitate, că președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe), un think-tank fondat de George Soros.

Numele lui Iohannis apărea, încă din luna iunie 2015, pe lista oficială a membrilor Consiliului ECFR, din care fac parte mai multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe.
Klaus Iohannis e însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă, el acceptând funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României. Și asta deși Constituția prevede că „în timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată” (art. 84, alin.1), dar și că „președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate” (art. 80, alin.2).
Din respect pentru instituția pe care Klaus Iohannis o reprezintă oficial, Active News a solicitat Președinției, încă din data de 8 octombrie, să confirme sau să infirme informația potrivit căreia domnia sa este membru al ECRF. În caz afirmativ, am solicitat Președinției, în baza legii privind accesul la informațiile de interes public, să ni se comunice data de la care președintele României a dobândit calitatea de membru al ECFR. Nu am primit niciun răspuns de la Cotroceni. Iar ieri, când am publicat dezvăluirea, nu am avut nicio reacție din partea Președinției.
Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.
Contactat de Active News înainte de publicarea materialului de ieri, Daniel Dăianu ne declara că este imposibil să apari pe acea listă, fără să fi membru în Consiliul EFCR. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu”, a precizat Dăianu pentru Active News…
Declarația despre ECFR, de la minutul -3:19

Cotidianul: Se înființeaza „Partidul lui George Soros” în România

 

George Soros FOTO www.bloomberg.com

„Iniţiativa România” şi „Fundaţia Friedrich Naumann” au organizat la sfîrşitul săptămînii trecute la Predeal o întîlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid. Între VIP-uri, Nicuşor Dan, preşedintele USB, şi Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii şi fost candidat al Partidului „Forţa Civică” al lui Mihai Răzvan Ungureanu!

[….] în timp ce marile partide politice care formează actualul Parlament dorm liniştite şi se macină în propriile probleme, ONG-urile finanţate de George Soros, care şi-au construit structuri puternice în toată ţara, adună toate micile formaţiuni locale şi pun la cale o strategie naţională în vederea alegerilor parlamentare din toamnă.

 Cititi mai mult – http://www.cotidianul.ro/se-infiinteaza-partidul-lui-george-soros-cu-ong-urile-finantate-de-el-in-romania-283762/

Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros a fost interzisă în Rusia

 

Soros

Procuratura Generală a Rusiei a declarat indezirabilă Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american de origine maghiară George Soros alături de o filială a sa, interzicându-le cetățenilor ruși și organizațiilor să participe la proiectele sale, scrie Russia Today, citată de stiripesurse.ro.

Într-o declarație dată publicității luni, procurorii ruși au declarat că activitățile Fundației sunt o amenințare la adresa ordinii constituționale a Rusiei și la adresa securității naționale. Aceștia au adăugat că Ministrul Justiției va fi informat asupra acestor concluzii, iar cele două organizații vor fi interzise în Rusia.

SURSA – http://www.activenews.ro/

CITESTE si – Cotidianul: Se înființeaza „Partidul lui George Soros” în România în timp ce marile partide politice care formează actualul Parlament dorm liniştite şi se macină în propriile probleme, ONG-urile finanţate de George Soros, care şi-au construit structuri puternice în toată ţara, adună toate micile formaţiuni locale şi pun la cale o strategie naţională în vederea alegerilor parlamentare din toamnă…

CITESTE si – http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/10/cine-este-si-ce-trebuie-sa-stim-despre.html

Soros a muncit activ la distrugerea Americii din interior spre exterior, de multi ani deja. Oamenii tot trageau semnale de alarma. Acum 2 ani, Bill O”Reilly spunea in „The O’Reilly Factor” ca Soros e un extremist care vrea frontiere deschise, o politica comuna pentru toata lumea, droguri legalizate, eutanasiere si tot asa. Este mai mult decat periculos …”.
In 1997 Rachel Ehrenfeld scria: „Soros foloseste filantropia pentru a schimba – sau mai bine spus pentru a deconstrui – valorile morale si atitudinea lumii vestice, mai ales a poporului american. „Societatea deschisa” despre care vorbeste nu este despre libertate, este despre licente. Viziunea sa respinge notiunea de libertate ordonata, in favoarea unei ideologii de drepturi si titulaturi.

Poate cei mai importanti dintre cei ce il demasca sunt David Horowitz si Richard Poe. In cartea lor „The Shadow Party” descriu exact cum Soros a deturnat Partidul Democrat si cum astazi il detine, lacat dupa lacat, centimetru cu centimetru.
Soros a umplut partidul cu radicali, si a indepartat rand pe rand democrati in decursul anilor. Gasiti un interviu cu Poe aici.
A new book by David Horowitz and Richard Poe has enraged the Left and alarmed many conservatives.  It exposes the machinations of a radical clique working at the highest levels of government and finance to undermine American power. That book is The Shadow Party: How George Soros, Hillary Clinton and Sixties Radicals Seized Control of the Democratic Party. It hit the New York Times bestseller list in its first week in print.

Here to tell us about The Shadow Party is co-author Richard Poe, our esteemed colleague at the David Horowitz Freedom Center, where he serves as director of research.  Mr. Poe has written a number of bestselling books.  His last two releases were Hillary’s Secret War and The Seven Myths of Gun Control.

 

FP: Richard Poe, welcome to Frontpage Interview.

Poe: Thank you, Jamie.

 

FP: So what exactly is the Shadow Party?

 

Poe: The Shadow Party is the real power driving the Democrat machine. It is a network of radicals dedicated to transforming our constitutional republic into a socialist hive.

 

The leader of these radicals is multibillionaire George Soros. He has essentially privatized the Democratic Party, bringing it under his personal control. The Shadow Party is the instrument through which he exerts that control.

 

FP: How does it work?

 

Poe: It works by siphoning off hundreds of millions of dollars in campaign contributions that would have gone to the Democratic Party in normal times, and putting those contributions at the personal disposal of Mr. Soros. He then uses that money to buy influence and loyalty where he sees fit.

 

In 2003, Soros set up a network of privately-owned groups which acts as a shadow or mirror image of the Party. It performs all the functions we would normally expect the real Democratic Party to perform, such as shaping the Party platform, fielding candidates, running campaigns, and so forth. However, it performs these functions under the private supervision of Mr. Soros and his associates.

 

The Shadow Party derives its power from its ability to raise huge sums of money. By controlling the Democrat pursestrings, the Shadow Party can make or break any Democrat candidate by deciding whether or not to fund him.

 

During the 2004 election cycle, the Shadow Party raised more than $300 million for Democrat candidates, prompting one of its operatives, MoveOn PAC director Eli Pariser, to declare, “Now it’s our party. We bought it, we own it…”

 

FP: Everyone knows that Soros has poured money into MoveOn.  Can you name some other Shadow Party groups?

 

Poe: The Shadow Party is always changing.  New groups form and old ones dissolve. For instance, America Coming Together – which raised $135 million for Democrat get-out-the-vote drives in 2004 – has been mothballed, at least for now.  The most active Shadow Party groups today are probably the Center for American Progress, America Votes, Democracy Alliance, the New Democrat Network, the New Politics Institute, ACORN and, of course, MoveOn.org.

 

FP: How does Soros use his influence over the Party?

 

Poe: He uses it to push the Party leftward.  He is systematically purging the Party of moderates and packing it with radicals. For instance, the Shadow Party ousted Senator Joseph Lieberman in favor of Ned Lamont, because Lieberman refused to support a “cut-and-run” policy in Iraq.

 

FP: Isn’t that just politics as usual, though – wealthy fat cats funding their favorite candidates?

 

Poe: Funding ordinary candidates, be they Democrats or Republicans, would be politics as usual. Funding radical candidates who seek America’s destruction is not. Money is a tool. It can be used for good or evil. The Shadow Party is using it for evil.

 

FP: Does the Shadow Party really seek to destroy America?

 

Poe: Judge for yourself. In his new book The Age of Fallibility, Soros writes, “The main obstacle to a stable and just world order is the United States.” He announced in 2003 that it is necessary to “puncture the bubble of American supremacy.”  Soros is working systematically to achieve that goal.

 

On the economic front, he is shorting the dollar in global currency markets, trying to force a devaluation.  At the same time, Soros is orchestrating a nationwide movement to encourage mass immigration into the United States, and to mandate the provision of free social services to illegal immigrants. These measures alone have the potential to bankrupt the nation. However, if they fail, Soros has another program that will certainly finish the job. A long-time Soros operative named Jeffrey Sachs has been placed in charge of the United Nations Millennium Project – a global war on poverty designed to transfer wealth from rich countries to poor ones. Sachs is currently demanding that American taxpayers turn over $140 billion per year to his global welfare bureaucracy.

 

On the political front, Soros has poured massive funding into such groups as the ACLU, which uses lawsuits to hamstring the War on Terror. Soros also funds Amnesty International, whose US executive director has called for the arrest of President Bush as a war criminal.  Another Soros-funded group, The Center for Constitutional Rights, has drawn up detailed articles of impeachment against the President.

 

FP: Why don’t more Americans know that Soros is pushing these destructive policies?

 

Poe: The Shadow Party operates through deception. It uses the Democratic Party as camouflage. By posing as ordinary Democrats, Shadow Party candidates trick mainstream voters into supporting them.  Their true agenda remains concealed. As Soros writes in The Age of Fallibility, “[T]he Democratic Party does not stand for the policies that I advocate; indeed, if it did, it could not be elected.”

 

The fact is, Soros aspires to establish a neo-socialist order in America.  In the Atlantic Monthly of February 1997, he wrote, “The main enemy of the open society, I believe, is no longer the communist but the capitalist threat.”

 

FP: Tell me about Soros’ efforts to rewrite the U.S. Constitution.

 

Poe: Mr. Soros advocates deep structural change in our system of government.  In April 2005, Yale Law School hosted an event called, “The Constitution in 2020”, whose stated goal was to formulate “a progressive vision of what the Constitution ought to be.”  Of the event’s five institutional sponsors, one was Soros’ flagship foundation The Open Society Institute, and two others were Soros-funded Shadow Party groups; the Center for American Progress and the American Constitution Society.  We nicknamed that event the Shadow Constitutional Convention.

 

FP: What parts of our Constitution does Soros want to change?

 

Poe: He appears to have a special animus against the Bill of Rights. Take freedom of worship, for instance. Soros seems to favor some sort of religious apartheid, with fundamentalist Christians banished to a socio-political Bantustan.  For example, in a New Yorker interview of October 18, 2004, he said of President Bush, “The separation of church and state, the bedrock of our democracy, is clearly undermined by having a born-again President.”

 

Then there’s the Second Amendment.  Soros has provided massive funding to anti-gun groups and anti-gun litigators.  The unprecedented assault on gun rights during the 1990s was largely bankrolled by Soros.

 

FP: You and David Horowitz have also accused Soros of promoting political censorship in America.

 

Poe: Most Americans do not realize that the McCain-Feingold Act of 2002 was a Trojan Horse.  Its stated purpose was to reform campaign finance law. Its actual effect is to regulate political speech. McCain-Feingold was a Shadow Party initiative. Soros and a group of leftwing foundations spent over $140 million to get it passed.

 

Here’s how it works. McCain-Feingold authorizes federal election officials to decide who may or may not run political advertisements during election season, and what sorts of ads they may run.  In September 2004, a federal judge expanded McCain-Feingold’s reach by ordering the FEC to begin censoring the Internet.  Blogger outrage forced the FEC to back down, but McCain-Feingold remains on the books. Sooner or later, it will be enforced, to the full extent its creators envisioned.  We can thank Mr. Soros for these developments.

 

FP: Of course, we can also thank Republican Senator John McCain, who co-sponsored the bill.

 

Poe: Yes, but McCain has a long history of collusion with the Shadow Party.

 

During the 2000 presidential campaign, Soros sponsored two so-called “Shadow Conventions,” held at the same time and in the same cities as the Republican and Democratic Conventions, in Philadelphia and Los Angeles respectively. Their purpose was to promote campaign finance reform. John McCain gave the keynote speech at the Philadelphia “Soros Convention” (as columnist Robert Novak dubbed it), while Russ Feingold did so at the LA event.

 

McCain’s service to the Shadow Party brought him financial benefits. In 2001, McCain founded the Reform Institute for Campaign and Election Issues.  The Institute’s major funders were mostly leftwing foundations. Prominent among them was George Soros’ Open Society Institute.

 

FP: It seems ironic that Soros spent ten years lobbying for campaign finance reform, only to emerge as one of the biggest influence buyers in Washington.

 

Poe: As I said, the McCain-Feingold Act was a Trojan Horse.  It made the Shadow Party possible. Among other things, it forced the Democratic Party into a financial crisis, enabling Soros to swoop in and buy up the Party at a bargain-basement price.

 

Democrats have traditionally relied on large, soft-money donations from unions, while Republicans relied more on small, “hard-money” donations from mom-and-pop donors.  When McCain-Feingold outlawed soft-money donations to the parties, Republicans were not unduly hampered, but Democrats flew into a panic.  They faced the real possibility of bankruptcy.

 

Enter  George Soros.  After forcing the Democrats into a fiscal crisis, he then offered to rescue them.  He set up a network of non-profit, “issue-advocacy” groups – the Shadow Party – and invited all the big Democrat donors to contribute to his network.  Thus they could still contribute to the Democrat cause, but without giving directly to the Party.  The Party became dependent on Soros to raise campaign contributions which the law now forbade the Party itself to raise.

 

FP: You and David Horowitz charge that Hillary Clinton has a secret alliance with Soros.

 

Poe: That’s right.  They have to keep their alliance secret because any political coordination between them would violate federal election law. Soros’s Shadow Party is barred by law from coordinating its activities with official Democratic Party candidates, such as Hillary.

 

It’s a poorly-kept secret, however.  At the annual Take Back America conference on June 3, 2004, Hillary gave Soros a glowing introduction, saying, “We need people like George Soros, who is fearless, and willing to step up when it counts.” More importantly, her right hand man, Harold Ickes – who served the Clinton White House as deputy chief of staff – now serves Soros as de facto CEO of the Shadow Party. Ickes plays a significant role in running Hillary’s political machine and Soros’ Shadow Party simultaneously. This is arguably illegal, but no controlling authority seems willing to intervene.

 

The institutional manifestation of the Hillary-Soros axis is a group called the Center for American Progress, whose president John Podesta formerly served as chief of staff to the Clinton White House.  Hillary has no official connection to the Center.  However, her dominance of the organization seems to be something of an open secret among leftists.  One insider told a UPI reporter that the Center is “the official Hillary Clinton think tank.”  Robert Dreyfuss of The Nation wrote of the Center, “It’s not completely wrong to see it as a shadow government, a kind of Clinton White House-in-exile – or a White House staff in readiness for President Hillary Clinton.”  The Center for American Progress received its start-up funding from Soros and was, in fact,  Soros’ brainchild.

 

FP: You and Mr. Horowitz have said that the Shadow Party purged Joseph Lieberman, in retaliation for his pro-war stance.  How do you square that with the fact that Hillary supported Lieberman?

 

Poe: Hillary supported Lieberman only with lip service. She was just hedging her bets. What mattered was her announcement that she would support whomever won, be it Lieberman or Lamont. Please note that, within 24 hours of Lamont’s victory over Lieberman, HILLPAC became the first Democrat political action committee to pledge money to Lamont’s campaign.  With friends like that, Lieberman doesn’t need enemies.

 

FP: Some conservatives welcome Soros’ intervention.  They say that the farther left he pushes the Democrats, the fewer people will vote Democrat.

 

Poe: It would certainly be nice if we could just sit back and wait for the Shadow Party to fizzle out of its own accord. Given what is at stake, however, I think a more energetic approach is in order.

 

In my view, the farther left Soros pushes the Democrats, the more dangerous they grow. The Party is becoming more cult-like and fanatical by the day. History teaches that a fanatical minority can prevail over a moderate majority. The Bolsheviks proved that in 1917. Before our eyes, the Democratic Party is transforming into a totalitarian cult, bent on seizing power by any means necessary. This is a time for vigilance, not complacency.

 

FP: Are we talking Red Guards in the streets?  That’s a little hard to imagine.

 

Poe: Actually, the Shadow Party funds a number of groups which specialize in street action.  Last March, about half a million protesters brought Los Angeles to a standstill, calling for open borders and free immigration.  Some burned American flags and fought with police. Similar protests occurred simultaneously in many cities.  The whole extravaganza was a Shadow Party operation.  Virtually every sponsor was a Soros-funded group – at least eight organizations – including ACORN, La Raza, MALDEF and others.  One of the organizers, the Center for Community Change, has received $5.2 million from Soros’s Open Society Institute.

 

FP: What is their plan?  How does the Shadow Party intend to take power in America?

 

Poe: They appear to be pursuing a three-phase plan.  The first two phases are based upon the successful strategy which the left used to force regime change in America during the late ‘60s and early ‘70s.

 

Phase One is to impeach President Bush for allegedly deceiving the nation into war. We call this phase Watergate II.

 

Phase Two is to force a U.S. withdrawal from Iraq and to cut off aid to the Iraqi Republic, just as Democrats cut off aid to South Vietnam after Nixon resigned. We call this phase Vietnam II.

 

Phase Three is velvet revolution.  This is a term used in Eastern Europe to describe the sort of bloodless coup for which Soros is well-known in that part of the world.  He has used these methods to topple regimes in many countries, such as Yugoslavia, Ukraine and the Republic of Georgia.

 

Soros’ velvet revolutions always follow the same pattern.  The rebels wait for an election, then precipitate a crisis by charging voter fraud.

 

We believe the Shadow Party may attempt something similar in the USA. If they fail to win legitimately in 2008, they will likely cry voter fraud, fomenting an electoral crisis similar to the Bush-Gore deadlock of 2000.

 

We must expect, however, that the left has learned a few lessons since 2000. It seems doubtful that they will stake their revolution on a decision of John Roberts’ Supreme Court.  More likely, they will press for international arbitration this time, possibly under the auspices of the Organization for Security and Cooperation in Europe. This group actually monitored our elections in 2004.  Its relations with Soros – and with the Democratic Party – are extremely cordial, to say the least.

 

In normal times, Americans would never accept foreign arbitration of an election, but a destabilized America,  demoralized by military defeat, discouraged by the fall of a president, and alarmed by orchestrated unrest in the streets, might just go along with any plan that promised to restore order.

 

The 2004 election almost seemed like a dress rehearsal for such a maneuver, given the raucous demand by some Congressional Democrats for UN election monitors, and the so-called Boxer Rebellion, in which Senate Democrats challenged Bush’s electoral vote count.

 

FP: Will Hillary be the Shadow Party candidate?

 

Poe: That is likely, but not inevitable.  Even a “velvet” candidate needs the illusion of mass support.  That could prove difficult for Hillary to conjure up.  Even so, Hillary can only benefit from these machinations.  If the Democrats win, we can rest assured that Soros and Hillary will be pulling the strings behind the scenes, no matter which figurehead they choose to sit on the throne.

 

FP: How can we fight these kinds of radical tactics?

 

Poe: In the short time left before 2008, we need to learn everything we can about the Shadow Party and open the eyes of as many Americans as possible to its plans.

 

FP: Richard Poe thank you for joining us.

 

Poe: My pleasure.
Iar Partidul Umbrei a devenit Guvernul Umbrei, iar acesta a devenit administratia Obama.
DiscoverTheNetwork scrie: „Dupa insusi Soros, el a ajutat in loviturile de stat din Slovacia, Croatia, Georgia si Iugoslavia. Cand Soros ia in vizor o tara pentru schimbare de regim el incepe prin crearea unui guvern al umbrei – un guvern format in totalitate in exil – gata sa intre la putere cand oportunitatea apare. Partidul Umbrei construit in America seamana izbitor cu cele construite in alte tari anterior unor lovituri de stat.

Active News :Patronul „societății civile” românești….Magnatul nu crede în Dumnezeu

 

george-hillary-foto-active-news

Soros este întrebat dacă este o persoană religioasă și dacă are credință în Dumnezeu: „Nu cred în Dumnezeu, nu sunt religios”. Realizatorul adaugă credința lui Soros că Dumnezeu este o creație a omului și nu invers.

Acesta e patronul „societății civile” românești: În 1998, Soros declara senin că nu are nicio remușcare asupra participării sale la confiscarea bunurilor familiilor evreiești deportate din Ungaria, deși pe unii îi cunoștea. Magnatul nu crede în Dumnezeu

Zilele acestea, toată lumea vorbește liber despre George Soros și despre influența pe care acest om a avut-o asupra vieții politice și sociale din Statele Unite ale Americii, dar și din România.

În 1998, însă, opinia publică românească nu știa prea multe despre Soros, care pe-atunci investea serios în recrutarea și pregătirea celor ce urmau să formeze viitoarea „societate civilă” a țării. Acum aproape 20 de ani, însă, Soros oferea un interviu televiziunii americane CBS, în cadrul faimoasei emisiuni „60 de minute”.

În cadrul emisiunii, realizatorii arătau cum George Soros era introdus mai-marilor lumii de către Prima Doamnă a SUA din vremea aceea, o anume Hillary Clinton, drept un filantrop și  „om de bine”

Puțini știu că Soros a investit în războiul din fosta Iugoslavie, susținând tabăra bosniacilor musulmani cu 5 milioane de dolari, acțiunile sale fiind lăudate la vremea respectivă de către diplomatul american Richard Holbrooke, cel care s-a ocupat de „dosarul” iugoslav.

În cadrul acelei emisiuni, însă, Soros a făcut niște afirmații realmente șocante despre trecutul său și despre perspectiva sa asupra vieții.

WE FOUND IT! The 60 Minutes Interview George Soros Tried To Bury!

 

http://www.infowars.com/soros-trump-is-a-would-be-dictator-who-threatens-the-new-world-order/

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: