LIDERUL PSD ,LIVIU DRAGNEA ,DECLARATIE TAIOASA DE LA TRIBUNA CAMEREI DEPUTATILOR,CARE IL PANICHEAZA DE FRICA PE CONDAMNATUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS -ASPERGER,CAND AUDE DOAR ALUZIA LO VIITOARE SUSPENDARE A SA!

4 ian.

Imagini pentru DRAGNEA ,IOHANNIS ,TARICEANU POZE

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut miercuri o declarație tăioasă de la tribuna Camerei Deputaților, for parlamentar pe care, de asemenea, îl conduce.

În discursul rostit la învestirea cabinetului Sorin Grindeanu, Dragnea a dat de înțeles că acest consens politic dintre PSD și Iohannis privind formarea noului guvern a evitat suspendarea politicianului de la Cotroceni.

Azi, prin votul Parlamentului, încetează, de fapt, starea de suspendare a democrației în care România s-a aflat în perioada guvernării tehnocrate. După aproape un an, România va fi din nou condusă de un executiv legitim, care se sprijină pe un vot popular și pe o majoritate parlamentară solidă. Depinde numai de noi, de cei aflați în această sală, ca acest mandat să fie diferit față de cele de până acum. Depinde numai de noi, cei de aici, să încetăm să privim România ca pe un câmp de bătălie. Mai important decât obținerea victoriei în sine este modul în care vei gestiona această victorie. Din acest motiv, astăzi votăm în Parlament învestirea unui nou guvern și nu suspendarea unui președinte. Mai important decât obținerea puterii politice este modul în care hotărăști să folosești această putere. Niciodată – poate – în ultimii 15 ani, un guvern n-a avut pe umeri o povară atât de grea”, a afirmat Liviu Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: