MINISTRUL JUSTITIEI,FLORIN IORDACHE:”CSM S-AR PUTEA SESIZA DIN OFICIU ASUPRA DEZVALUIRILOR INCENDIARE ALE FOSTULUI DEPUTAT SEBI GHITA CU PRIVIRE LA STATUL MAFIOT CONSTRUIT DE TRAIAN BASESCU&KLAUS WERNER JOHANNIS- LAURA KOVESI- FLORIAN COLDEA!,CAZUL ESTE SI IN PARLAMENT!

4 ian.

Florin Iordache, propus pentru funcţia de ministru al Justiţiei, spune că în cazul înregistrărilor lui Sebastian Ghiţă s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care să stabilească dacă sunt probleme sau sunt simple declaraţii, iar Consiliul Superior al Magistraturii s-ar putea autosesiza, dacă acele declaraţii sunt reale.

Întrebat cum comentează înregistrările lui Sebastian Ghiţă, dispărut în urmă cu două săptămâni, făcute publice la postul de televiziune pe care îl controlează, Florin Iordache a spus că soluţia în acest caz se află în Parlament.

“Aşa cum apar acele înregistrări, cred că s-ar impune, probabil, constituirea unei comisi parlamentare care ar putea stabili dacă există anumite probleme sau sunt simple declaraţii. CSM se poate autosesiza pe acest subiect, dacă sunt reale acele declaraţii”, a declarat Florin Iordache, după ce a primit avizul favorabil, în comisiile parlamentare, pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, care de la dispariţia sa în urmă cu două săptămâni a avut patru apariţii la postul de televiziune pe care îl controlează, a prezentat, marţi seara, o înregistrare audio în care Traian Băsescu discuta despre dosarul lui Dan Voiculescu, invocând şi numele judecătoarei Camelia Bogdan, dar şi pe cele ale procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi şi pe al prim-adjunctului SRI Florian Coldea.

Într-o înregistrare anterioară, Ghiţă afirmase că Traian Băsescu i-a spus că are înregistrări cu „felul în care a fost plănuită închiderea lui Voiculescu”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: