SEFA DNA,LULUTZA KOVESI, PROCURORUL GENERAL AUGUSTIN LAZAR,SI SEFUL DIICOT DANIEL HORODNICEANU CONVOCATI LUNI DE MINSTRUL JUSTITIEI ,FLORIN IORDACHE!

8 ian.

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și Procurorul General, Augustin Lazăr și procuroru-șef  al DIICOT, Daniel Horodniceanu, au fost convocați, luni la prânz, de către ministrul Justiției, Florin Iordache.

Ministrul Justiției vrea să-i consulte pe cei trei șefi ai instituțiilor despre o serie de proiecte de legi și despre bugetul celor trei instituții.

Totuși, este de așteptat ca ministrul Justiției  să ceară și explicații șefei DNA despre scandalul momentului referitoare la dezvăluirile făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță.

În acest moment, procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem pentru fapte de abuz de serviciu, după ce postul România TV a difuzat o înregistrare în care Traian Băsescu vorbeşte despre informaţii pe care le-ar fi primit în legătură cu dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu.

„Ca urmare a vehiculării în mass media a unor informaţii privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă în care este redat un dialog între fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi o altă persoană,(…) în cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2016, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul România TV. În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare”, transmite Parchetul General.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: