VRETI SA-L MAI AVETI GAULEITER NAZI AL ROMANIEI PE KLAUS WERNER KOHANNIS CARE DISPRETUIESTE,DEMOCRATIA, PE ROMANI SI ROMANIA,SLUGA MILIARDARULUI GEORGE SOROS,CARE A DISTRUS PNL-UL CUM A DISTRUS SOROS PARTIDUL DEMOCRAT A LUI JEFFERSON DIN USA?,CE PARE AVETI?

8 ian.

Imagini pentru IOHANNIS,CARMEN IOHANNIS POZE

Discursul președintelui României de la Consiliul Superior al Magistraturii încă face valuri. Klaus Iohannis și-a adunat multe critici, iar părerile sunt în mare parte că acesta caută scandal cu orice preț. Sociologul Marius Pieleanu consideră că 2017 s-ar putea termina cu un Referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. ”Ne așteptăm la 2017, care este un an fără alegeri, să fie un an la construcției, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul și n-avem autostradă de la București la Arad, care este cel mai important simbol al unificării celor două mari țări românești, în schimb avem o luptă care, în mod clar, nu va înceta imediat, care se poate sfârși prost pentru președintele Iohannis cu un referendum. Oamenii își doresc o perioadă de liniște pe filosofia pe care și președintele Dragnea o subliniază: domnule, hai să facem și ceva pentru țara asta. Hai să facem fabrici și uzine și grădinițe și autostrăzi și spitale și să luptăm, în continuare, împotriva corupției”, a spus Marius Pieleanu la Antena 3. În același timp, jurnalistul de investigații de la Lumea Justiției, Răzvan Savaliuc, este de părere că președintele Klaus Iohannis poate să fie suspendat foarte repede, PSD având o bază solidă dacă ar avea de gând să inițieze un Referendum în acest sens. Un truc înlătură pungile de sub ochi și ridurile Cauza respirației neplăcute – paraziții ! Luați o lingură… Doctor: „Beați asta și veți fi uimit cîți paraziți vor ieși din interiorul vost” ”O temă de referendum pentru suspendarea și demiterea președintelui ar putea să inițieze actuala putere PSD cu tema” ” A încălcat-o grav ( constituția s.n ). În Constituție spune că orice persoană este prezumată nevinovată, deci nimeni nu va putea fi considerat vinovat până nu va fi condamnat definitiv de către o instanță judecătorească. Ce-a făcut azi Klaus Iohannis? A venit și le-a spus, a mințit în fața CSM-ului, că numărul 2 in stat este infractor, ceva de genul ăsta. Omule, dacă tu nu înțelegi prezumția de nevinovăție ca șef al statului și poți să arunci eticheta de penal unui om care nu a fost condamnat vreodată. A fost trimis în judecată, de cine? De niște procurori politici, hai să fim serioși, pentru o acuzație de doi lei, i-a inventat și minciuna penală, mă refer la Tăriceanu… Omul acela, al doilea om în stat, beneficiază de prezumția de nevinovăție, păi tu să vii într-o țară democratică și să acuzi pe unul că-i penal când o instanță nu a ajuns să se pronunțe cu privire la faptă, doar că niște procurori numiți politic i-au făcut dosar președintelui Senatului? Tu mai ești președintele României, n-ai încălcat Constituția? Ai încălcat-o. Și eu vă spun că dacă PSD vrea să joace tare poate să-l demită cu această întrebare: “ Români, vreți să mai aveți în fruntea statului un președinte care a fost dovedit de instanță că a luat prin fals două case și a fost nevoit să le dea înapoi și banii luați chirie pe aceste case. Vreți să-l mai aveți președinte?””, a spus Răzvan Savaliuc. Voi ce părere aveți?

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/suspendarea-lui-klaus-iohannis-referendum-pieleanu-savaliuc/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: