REBELA ALINA BICA :”EU VREAU SA MERG LA INCHISOARE CU LAURA KOVESI SI FLORIAN COLDEA!”

13 Ian

Alina Bica

Alina Bica i-a urat lui Florian Coldea, recent suspendat din funcția de prim-adjunct al directorului SRI, să treacă pe la pușcărie.

„Îi urez succes domnului Coldea. Să văd cum scapă din asta. Domnul Coldea să plece cum am plecat eu. Să meargă în acelaşi loc ca mine. Cred că domnul Coldea trebuia să demisioneze din 2015 când o persoană care a deţinut o funcţie publică şi una care era pe acolo a ieşit şi l-a denunţat. Mă refer la denunţul doamnei Udrea şi la ceea ce am spus eu.

O aştept pe doamna Macovei să iasă public şi să ia poziţie faţă de pozele cu via ale doamnei Kovesi, faţă de excursiile lui Florian Coldea cu Sebastian Ghiţă. Eu vreau să merg la puşcărie cu doamna Kovesi sau cu domnul Coldea sau să stau în funcţie ca doamna Kovesi şi ca domnul Coldea”, a susținut Bica, pentru RTV.

Ea a explicat și cum anume poate scăpa Coldea de suspiciunile ce planează asupra sa: ”Cu certitudine a fost văzut pe aeroport domnul Coldea atunci când a plecat cu domnul Ghiţă. Coldea poate proba că a plătit el doar dacă apare prin transfer bancar numele său, sau voucher şi extras de cont sau chitanţa dacă s-a făcut plată în numerar. Dacă a fost o plată în cash, trebuia să fie sesizat Oficiul de Spălare a Banilor. Pe toate trebuie să apară numele dânsului. Eu am chitanţe că am fost pe banii mei la Paris. Am toate facturile”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: