VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD J.TRUMP CARE A DEVENIT PRESEDINTELE USA ,I-O CREAT O GAURA DE PESTE UN MILIARD DE DOLARI ,MILIARDARULUI AMERICAN,EVREUL-KHAZAR DE ORIGINE UNGUREASCA GEORGE SOROS CARE A POMPAT ACESTI BANI IN CAMPANIA DUSA DE HILLARY CLINTON SI PARTIDUL DEMOCRAT CU MEDIA OBIEDENTA ACESTUIA!

13 Ian

Imagine similară

 

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari după ce bursa de valori a crescut brusc în urma victoriei neașteptate a lui Donald Trump în alegerile prezidențiale desfășurate în Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anunțat Wall Street Journal (WSJ), citat de CNBC.

Sursele au declarat pentru publicația WSJ că miliardarul George Soros a fost precaut în legătură cu evoluțiile piețelor financiare în contextul alegerilor din Statele Unite și a înregistrat pierderi după victoria surprinzătoare a lui Donald Trump.

Însă Stanley Druckenmiller, fost colaborator al lui George Soros, a anticipat evoluțiile asociate cursei prezidențiale americane și a obținut un profit semnificativ, scrie WSJ, citând surse apropiate subiectului.

Bursa de valori și trezoreriile au beneficiat de pe urma victoriei lui Donald Trump, în contextul așteptării unor reglementări mai flexibile în anumite sectoare, a unor taxe mai mici și a unor stimuli fiscali.

Fondul de investiții al lui Soros, Soros Fund Management, administrează aproape 30 de miliarde de dolari pentru Soros și familia acestuia.

George Soros a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania electorală.

Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: