400 DE MEMBRII UNIUNEA SABOTATI ROMANIA IN FRUNTE CU SCREMUTUL PLICUSOR DAN ,SLUGA TRINOMULUI SOROS+JOHANNIS+SRI,S-AU REUNIT ACASA LA KLAUS WERNER JOHANNIS!

15 ian.

Imagini pentru SOROS,IOHANNIS,NICUSOR DAN,CLOTILDE ARMAND POZEImagini pentru SOROS,IOHANNIS,NICUSOR DAN,CLOTILDE ARMAND POZE

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Sibiu, ca primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, „fie in martie, fie in mai”, data exacta urmand sa fie stabilita pana la sfarsitul acestei luni, iar el „fara indoiala” va candida pentru functia de presedinte, potrivit ziare.com. Aproximativ patru sute de membri ai USR s-au reunit, duminica, în orasul președintelui, la Sibiu, unde au participat la prima Conferinta Nationala a formatiunii. La final, liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, „fie in martie, fie in mai”. „S-a discutat cea mai echitabila norma de reprezentare la congres pentru ca deja suntem prea mari pentru a face o adunare generala si s-a discutat foarte mult despre imbunatatirile pe care trebuie sa le aducem la Statut”, a spus Nicusor Dan. El a precizat ca pana la sfarsitul lunii ianuarie se va stabili data exacta congresului, astfel incat toate pregatirile sa fie facute din timp. Acest mister a ascuns electricieni de-a lungul anilor! Pur și simplu conectați.. Un truc de un minut înlătura pungile de sub ochi și ridurile Cauza respirației neplăcute – paraziții ! Luați o lingură… Raspunzand unei intrebari privind candidatura sa la conducerea partidului, Nicusor Dan a raspuns: „Fara indoiala, voi candida pentru functia de presedinte”. Liderul USR a mai spus ca membrii partidului trebuie sa mai stabileasca la congres chestiuni „tehnice”, legate de delimitarea unor filiale, plata cotizatiilor si alte lucruri care nu sunt clare in Statutul organizatiei. In plus, Nicosor Dan a precizat ca, pana la congres, vor avea loc alegeri si in filiale, astfel incat sa se stabileasca foarte clar participantii la acesta.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/400-de-membri-ai-usr-s-au-reunit-acasa-la-iohannis/

4 răspunsuri sa “400 DE MEMBRII UNIUNEA SABOTATI ROMANIA IN FRUNTE CU SCREMUTUL PLICUSOR DAN ,SLUGA TRINOMULUI SOROS+JOHANNIS+SRI,S-AU REUNIT ACASA LA KLAUS WERNER JOHANNIS!”

 1. Aliosa 15 ianuarie 2017 la 8:57 pm #

  ” Cine se aseamana, se aduna ” spune-o vorba din popor ! 🙂
  Uniunea despre care faci vorbire, s-a strans in jurul Primului Infumurat al Tarii,
  sa SABOTEZE Romania, NU sa o SALVEZE ………..

  O seara de duminica cat mai placuta si o saptamana cat mai rodnica ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Apreciază

 2. Aliosa 15 ianuarie 2017 la 8:58 pm #

  A republicat asta pe My Blog.

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: