VICTOR CIORBEA ,AVOCATUL POPORULUI REPLICA USTURATOARE PROPAGANDEI BRUNE JOHANNISTE,DUPA CE A CONTESTA LA CCR,ORDONANTELE:”DATI-I INAINTE CU DEMISIA SI POVESTEA DV!”,VA LAS SA O DUCETI PANA UNDE VRETI!”

3 feb.

Victor Ciorbea

Întrebat de jurnaliști dacă se teme de o revocare din funcție, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat că nu îi este frică decât de Dumnezeu.

„Nu îmi este teamă de nimic. Eu am demisionat mai mult decât oricine în țara asta și am avut presiuni mai mari decât oricine în țara asta și am făcut reforme mai importante decât oricine din țara asta, deci nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu, în rest fiecare apreciază și dacă poate să aprecieze cinstit, corect și cât de cât legal, constituțional și cu o minimă teamă și de Dumnezeu, dacă crede în El, e bine, dacă nu, asta e”, a spus Ciorbea.

Greșeala este a mea că m-am grăbit să vă dau atunci răspuns înainte de a verifica

„Eu nu cred că dumneavoastră aveți numai oameni care incită, nu, aveți foarte mulți spectatori, telespectatori, moderatori, îi respect pe deplin, respect protestatarii, greșeala este a mea că m-am grăbit să vă dau atunci răspuns înainte de a verifica și pe urmă să vă dau un răspuns în cunoștință de cauză (…) nu este vorba de presiuni (…) înseamnă că m-am exprimat greșit”, a declarat Ciorbea.

Întrebat dacă au fost presiuni de la politicieni, Ciorbea a negat.

„Nu, niciun fel de presiuni, ce fel de presiuni?”, a spus Ciorbea.

Referitor la o posibilă demisie, în contextul protestelor de stradă, Ciorbea a răspuns: „Dați-i înainte cu demisia și cu povestea dv.! Vă las să o duceți până unde vreți”.

În ceea ce privește nemulțumirile față de Avocatul Poporului exprimate în cadrul protestelor, el a menționat:

„Sunt sensibil la orice fel de critici și sunt deschis la orice fel de critici. Vă voi trimite acel cuvânt introductiv de aproape 30 de pagini pe care l-am trimis la Parlament, la cele două Camere, care însoțește Raportul de activitate pe 2016, care consemnează că în ultimii trei ani a crescut substanțial, chiar s-a dublat sau triplat numărul de sesizări din oficiu, numărul de anchete, de recomandări, rapoarte speciale, temeinicia acestora, consistența lor, faptul că nu sunt rapoarte de 3 sau 7 pagini, ci de peste 400 de pagini”, a conchis Ciorbea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: