PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS ,SCHIMBARE DE DISCURS SI MESAJ DE PACE CATRE PREMIERUL SORIN GRINDEANU,SUSTINUT DE ADMINISTRATIA DE LA CASA ALBA A PRESEDINTELUI USA DONALD J.TRUMP!IN PRIMA DECADA A LUNII MARTIE 2017 KLAUS WERNER – SOROS VA DEMISIONA!

23 feb.

Președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs după ce noii miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. 

Iată ce a declarat președintele Klaus Iohannis: Dle prim-ministru, iată că, după puțin timp, ne reîntâlnim aici, în Sala Unirii, pentru prima remaniere guvernamentală, dar circumstanțele sunt deosebite și cred că această mișcare este una bună. În același timp, am constatat, acum, înainte să ajung în Sala Unirii, că mi-au parvenit de la Parlament două legi, de respingere a OUG 13 și de aprobare a OUG 14. Voi promulga aceste legi mâine. Atunci avem întrunite toate condițiile pentru a trece la normalizarea situației. Am menționat, într-o alocuțiune recentă, care sunt marjele de mișcare pentru revenirea la o muncă pozitivă, normală și-n interesul României din partea Guvernului și consider că ele sunt întrunite. Așadar, nu-mi rămâne decât să vă doresc mult succes, să transformați acest Guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care-l așteaptă românii, să guverneze eficient, în interesul României și-n interesul românilor”.

Președintele s-a adresat doar premierului Sorin Grindeanu, deși erau prezenți alți lideri politici, precum Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Sevil Shhaideh. La finalul discursului, când a mers să dea mâna cu liderii politici, Klaus Iohannis a zâmbit și a vorbit mai mult cu Sorin Grindeanu. Cu ceilalți, doar a dat mâna.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: