PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS SI MARII ABSENTI DE LA BILANTUL DNA PE 2016!

23 feb.

Imagine de la bilanțul DNA, de anul trecut

Imagine de la bilanțul DNA, de anul trecut

Premierul nu a participat joi la bilanțul DNA pe 2016, contrar uzanțelor din ultimii ani. În ultimii doi ani la bilanțul DNA au fost prezenți și premierii de atunci Victor Ponta și Dacian Cioloș, astfel că absența lui Sorin Grindeanu de la evenimentul de joi nu a rămas neremarcată.

La ora 11.00 când a început evenimentul Grindeanu a convocat o ședință de Guvern. Executivul a fost reprezentat la bilanțul Direcției Naționale Anticorupție de către ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall.

Un alt absent de la eveniment a fost directorul SRI, a cărui instituție a fost scoasă din interceptările din dosarele penale de către Curtea Constituțională anul trecut.

La bilanțul de anul trecut la care a fost prezent, Eduard Hellvig anunța că „SRI alocă resurse umane, resurse procedurale și tehnologice de cel mai înalt nivel în cooperarea cu DNA”. „Asta se poate traduce în sute de echipe operative comune, care reprezintă un parteneriat interinstituțional de succes”, explica Hellvig.

Anul acesta, Laura Codruța Kovesi și-a prezentat bilanțul în prezența preşedintelui Klaus Iohannis, a numeroşi ambasadori, între care cei ai SUA, Marii Britanii, Franţei, Germaniei şi Canadei, a ministrului interimar al Justiţiei, Ana Birchall, procurorului general, Augustin Lazăr, preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, preşedintei instanţei supreme, Cristina Tarcea, și a şefului DIICOT, Daniel Horodniceanu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: