8.000 DE OAMENI LA MITINGUL PRO-GUVERN PSD+ALDE CONDUS DE SORIN GRINDEANU LA TARGOVISTE!

25 feb.

Aproximativ 8.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD participă, sâmbătă, la Târgovişte, la un miting organizat de formaţiunea social-democrată din Dâmboviţa, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Participanţii, venţi din mai multe localităţi ale judeţului, îi au printre ei pe aleşii locali şi pe parlamentarii PSD.

UPDATE 12.36 Numărul manifestanţilor s-a mărit considerbil. Peste 8.000 de persoane au participat sâmbătă, la Târgoviște, la mitingul organizat de PSD Dâmbovița pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

Mitingul s-a desfăşurat până la 11.30 în Piaţa Revoluţiei din municipiu, după care participanţii vor pleca în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

Cei prezenţi au fost dotaţi cu pancarte cu mesaje de susţinere, dar şi steaguri tricolore şi cu sigla PSD, precum şi vuvuzele pe care unii dintre ei le-au folosit inclusiv în timpul discursurilor mobilizatoare ale liderilor social-democraţi, informează news.ro. Oamenii scandează „PSD” şi flutură steagurile. Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: „Sunt TSD-ist, nu comunist!”, „Votul meu contează”, „Ne dorim o românie normală”, „Protest elegant…/Preşedinte ezitant”.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara, marţi, referitor la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe care îl va organiza sâmbătă la Târgovişte, că nu a fost nevoie să ceară acceptul conducerii partidului pentru „chestiuni de tipul” acesta deoarece fiecare organizaţie poate decide cum se raportează la un eveniment politic.

Aparut in:

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: