FOSTA AMANTA-CONSILIERA A LUI „,DRAGA STOLO”,PENALA PEDELISTA RALUCA TATARCAN DI’BOTOSANI,CU STUDII LA MOSCOVA,ACTUALMENTE TURCAN,LA ORDINUL BINOMULUI IA APARAREA LUI KOVESI!

28 feb.

Imagini pentru RALUCA TURCAN, POZE

Imagine similară

Preşedintele interimar al PNLP, Raluca Turcan, critică solicitările de demisie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, din partea PSD- ALDE, calificându-le drept un „act iresponsabil”, care „arată” obsesia sabotării actului de Justiţie.

„Observ o serie de lideri ai PSD și ALDE care se grăbesc să utilizeze în scop politic decizia Curții Constituționale de ieri în războiul lor cu DNA. Solicită nici mai mult, nici mai puțin decât demisia șefului Direcției Naționale Anticorupție.
Este un act iresponsabil, care arată obsesia străvezie a acestei grupări de partide de a-și duce la îndeplinire obiectivele unei agende ascunse electoratului: sabotarea actului de justiție.
Pentru a evidenția discursul dublu, pliat după interese de moment, le aduc aminte domnilor din PSD de decizia CCR 683/2012 prin care se certifică faptul că fostul premier Victor Ponta generase un conflict constituțional cu șeful statului, participând la Consiliul European fără mandat. Nu-mi aduc aminte să-i fi solicitat cineva din PSD demisia.
De asemenea, le amintesc celor din ALDE de decizia CCR 261/2015 referitoare la cazul Dan Șova, când s-a constatat un conflict constituțional între Senat, condus de Călin Popescu Tăriceanu, și Parchetul General. La acel moment Tăriceanu a făcut tot posibilul pentru a-l proteja pe Dan Șova, iar CCR a sancționat acest lucru. Nu-mi amintesc ca dnul Tăriceanu să-și fi aplicat vreo sancțiune cu demisia.
În concluzie, le sugerez domnilor de la PSD și ALDE să facă un efort și să abandoneze aceste preocupări permanente de a se așeza deasupra Legii și să se preocupe în mod serios și responsabil de guvernare. Adică, să-și respecte votul primit, în limita mandatului solicitat românilor în campania electorală”, a scris Turcan pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: