LA ORDINUL PENALULUI „CORUPTUL CARE UCIDE ,KLAUS WERNER JOHANNIS,FLORINEL COLDEA,FOSTUL SEF ADJUNCT AL SRI AUDIAT IN SECRET LA PARCHETUL GENERAL!

2 mart.

Imagini pentru IOHANNIS,COLDEA POZE

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, a fost audiat de procurori într-unul dintre cele mai controversate dosare

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, a fost audiat la Parchetul General, în dosarul în care se fac cercetări în urma înregistrărilor publicate de fostul deputat Sebastian Ghiță, au confirmat, pentru Agerpres, reprezentanții biroului de presă al PÎCCJ.

Potrivit sursei citate, Coldea a fost audiat săptămâna trecută de procurori, în calitate de martor în respectivul dosar.

Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat la finele lunii ianuarie, că din raportul Comisiei de control din cadrul SRI se confirmă faptul că Florian Coldea și Sebastian Ghiță au fost împreună în insulele Seychelles și în Italia.

„Sunt confirmate de raportul comisiei de control (din cadrul SRI—n.r.) faptul că au fost prezenți în insulele Seychelles (Florian Coldea și Sebastian Ghiță — n.r.), este confirmată prezența împreună în Italia, la Toscana, de asemenea este confirmată prezența doamnei Coldea împreună cu doamna Ghiță la Paris, la Disneyland. Din informațiile date de comisia de control rezultă că familia Coldea a prezentat documente justificative cu privire la suportarea de către dânșii a cheltuielilor ocazionate de aceste deplasări, respectiv au prezentat facturi și chitanțe. Sigur că mă veți întreba sunt sau nu reale. Nu am putut astăzi să clarificăm dacă ele sunt reale și mă și gândesc dacă Comisia de control a SRI poate cere mai multe, de exemplu ANAF să verifice realitatea acestor documente. Ancheta ne-a comunicat că nu sunt indicii că ar fi documente false. Vom analiza toate datele și informațiile care ne-au fost comunicate astăzi și vom decide dacă continuăm și pe ce continuăm și dacă invităm la comisie și alte persoane decât cele care au fost invitate astăzi aici, sau care au fost chemate la comisia internă de la SRI”, a spus Țuțuianu la Palatul Parlamentului după audierea directorului SRI la Comisia de control SRI.

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica a declarat, tot atunci, că Florian Coldea, fost prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, nu va păți nimic, „indiferent ce va face”, atâta vreme cât Laura Codruța Kovesi va rămâne la conducerea DNA.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: