ALINA PETRESCU O PLECAT DE LA ANTENA 3.EMISIUNEA CONTINUA CU ANA – MARIA ROMAN!

4 mart.

Alina Petrescu - Alessandra Stoicescu

Alina Petrescu a plecat de la Antena 3 după 10 ani. Dorește altceva. Colegii i-au făcut o surpriză frumoasă. Alessandra Stoicescu a anunțat că urmează o știre importantă și ce a urmat a fost un colaj cu urările celor care i-au fost alături în toți acești ani.

Alina Petrescu ce bine ai fi facut de o luai cu tine de la A3 si pe Dana lui Grecu.

”Păi şi eu ce să mai spun acum? M-au făcut să plâng şi râd într-o succesiune imposibilă. Asta înseamnă 10 ani lângă nişte oameni – te desparţi, dar ştii că rămâi împreună, aşa cum au rămas şi cei care au plecat prin alte părţi, înaintea mea. M-am hotărât că e timpul să fac altceva, încă nu mi-e foarte clar ce. Dar nu mai vreau în presă, aşa că rog anumiţi şefi de la România TV să inceteze presiunile în acest sens!!!! :-)))) (glumesc, desigur, nu vă mai încreţiţi!!!) Să ne fie bine tuturor, oriunde am merge şi orice am face. Mulţumesc pentru cei 10 ani!” a scris Alina Petrescu pe Facebook.

În locul ei vine Ana-Maria Roman, reporter pe Justiție la Antena 3, care va prezenta emisiunea „Esențial”. Informația ne-a fost confirmată de surse de la postul de televiziune anterior precizat.

(w670)

Ana-Maria Roman sau Ana de la DNA – așa cum îi spun colegii din redacție – este o profesionistă în lumea presei. Într-un interviu pentru DC News, jurnalista a povestit cum este să-ți petreci, ca jurnalist, o zi la DNA.

Printre aceștia se numără și Ana-Maria Roman, reporter pe justiție la Antena 3, care a dezvăluit pentru DC News cum a trecut peste zilele caniculare petrecute în fața DNA.

Treaba reporterilor este să petreacă ore în șir pe telefoane și în vizite la surse pentru a obține informații, lucru care implică stres. Mulți trăiesc cu groaza că un alt jurnalist ar putea să dea un Breaking News înaintea lor. Stresul începe dimineața, la prima oră, și se termină noaptea. Lucrurile par să se complice atunci când afară este o căldură de nesuportat, dar repoterii – indiferent de instituția unde sunt acreditați – găsesc soluții.

(w670)

„La DNA, în prima parte a zilei, stăm pe partea cu celebra intrare, iar apoi ne mutăm dincolo, peste drum, în funcție de umbră”, ne-a spus Ana-Maria Roman întrebată cum este să lucreze toată ziua la DNA pe caniculă.

(w670)

Jurnalista de la Antena 3 ne-a împărtășit câteva fotografii făcute alături de colegii săi în timp ce se ascund în umbră la diversele instituții unde sunt acreditați.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: