CEZAR PREDA,INGINERUL DE LA SALUBRITATE BUZAU,SEF DE SPIONAJ EXTERN(SIE),SLUGA PUPINCURISTA A LUI TRAIAN BASESCU,PEDELISTUL CARE A TAIAT SALARII SI PENSII IN REGIMUL POLITIENESC BASIST!

4 mart.

Imagini pentru IOHANNIS,CEZAR PREDA ,BASESCU POZEImagini pentru IOHANNIS,CEZAR PREDA ,BASESCU POZE

Surse din mediul politic indică faptul că la șefia SIE va fi numit deputatul Cezar Preda (PNLP).

Ar fi întradevăr o știre, inginerul de la salubritatea Buzău șef la spionaj. Da aici trebui să intrii la figurat în căcat! Asa i se potrivește ca o mănușă : de la 2001 – 2003 Secretar Consiliu de Coordonare Asociaţia Română de Salubritate (ARS), la 2004 – 2007 membru al Comisiei pentru politică externă și apoi 2007 – 2008 Preşedinte Comisia specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informaţii Externe al Parlamentului României – Camera Deputaţilor . E bun, bun aici!
Mai ales că a lins, seri intregi pe la diverse televiziuni, metrii pătrați de cur și la Băsescu și acum la Iohannis. In continuare este cel mai potrivit să treacă la supt, vorba marinarului, la Marii Licurici !

 Potrivit unor surse citate de EVZ, Klaus Iohannis va numi directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), la schimb cu preluarea de către PSD a conducerii ambelor comisii parlamentare de control al SRI și SIE.

 Pana la numirea unui nou director la SIE (indiferent cine va fi acesta), Parlamentul Romaniei (ca Presedintele taca chitic si nu scoate o vorba, altminteri cand vrea, e foarte vocal…) trebuie sa lamureasca nebuloasele demisiei precedentului director SIE- Mihai Razvan Ungureanu !!

Pentru ca Johannis a venit cu surle si trambite in Parlament acum un an si ceva si l-a propus (spre stupefactia a milioane de oameni, din care unii credeau sincer ca nu e continuatorul lui Basescu) pe marele securist, activist utecist, turnator, spion, mason, impertinent, penal (si multe alte caracteristici) MRU, comunicandu-ne ca n-a gasit alta persoana mai buna.

În urma unei discuții, PSD și Klaus Iohannis au ajuns la un acord pentru a fi numit în fruntea Serviciului de Informații Externe (SIE) deputatul PNL Cezar Preda, notează sursa citată.

Potrivit evz.ro  în urma unei discuții, PSD și Klaus Iohannis au ajuns la un acord pentru a fi numit în fruntea Serviciului de Informații Externe (SIE) deputatul PNLP Cezar Preda.

Sursa citată citată precizează că în urma acestui acord PSD va prelua șefi atât Comisiei SIE cât și SRI.

Klaus Iohannis ar putea anunța propunerea lui Cezar Preda săptămâna viitoare,

Vicepreședintele PNL Cezar Preda este și membru  Comisia de control al SRI, funcție la care ar urma să renunțe.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: