QUINTUS IN CNC AL NOULUI PDL,A VENIT CU GREU SA ANUNTE DECESUL VECHIULUI PNL!

4 mart.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, că a venit „cu greu” la şedinţa CNC pentru a le garanta liberalilor viitorul „strălucit” al partidului, în condiţiile în care el crede în „trăinicia şi victoriile” PNL.

„Am venit cu greu înaintea dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră aici pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului nostru. Şi pentru a vă garanta, alături de un om pentru care am preţuire deosebită şi sper să treacă prin necazul pe care îl trăieşte acum, domnul Vasile Blaga. Noi doi eram garanţia şi suntem garanţia fuziunii acestui partid”, a afirmat Mircea Ionescu Quintus.

Liberalul a ţinut să precizeze că el crede „în trăinicia şi victoriile partidului” pentru că este „cel mai bătrân şi vechi membru al PNL”.

„Sunt membru al PNL de 80 de ani. Împreună cu tatăl meu am trăit 100 de ani în acest partid. Nimic nu mi-a putut clinti sau mişca în vreun fel adeziunea la el şi încrederea în el”, a completat el.

Quintus a susţinut că ţine „mult” la membrii acestui partid „ca să fi lipsit azi” de la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare.

„Abia aştept momentul în care să felicit pe următorul preşedinte, pe noul preşedinte al PNL, să-l asigur de sprijinul meu şi să vă asigur pe toţi care luptăm pentru victoria PNL”, a conchis Mircea Ionescu Quintus.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: