SEAP:ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA A CUMPARAT PENTRU GAULEITERUL NAZI PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS 2.500 DE BILETE IN VALOARE DE 2,3 MILIOANE DE LEI,PENTRU TRANSPORT AERIAN DE CALATORI INTERN SI INTERNATIONAL!

4 mart.

Administraţia Prezidenţială a cumpărat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, servicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate, cu o valoare de peste 2,3 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat vineri în SEAP și citat de Agerpres.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu o valoare totală finală de 2.333.333,33 de lei, fără TVA.

În acest sens, pe 28 februarie, a fost atribuit un contract societăţilor Danco Pro Communication SRL, Weco Tmc SRL, Olimpic International Turism SRL, Travel Time D&R SRL, Eximtur SRL, Accent Travel & Events SRL, Expert Multiservices Impex SRL, Hobby Tour SRL, World Tourism & Tours SRL şi Paravion Tour.

Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat, conform anunţului de participare la această licitaţie, care a fost publicat în SEAP pe 9 decembrie 2016.

Potrivit sursei citate, durata acordului-cadru este de 48 de luni. Pe durata întregului acord-cadru se estimează achiziţionarea unui număr maxim de 2.500 de bilete.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: